Attila, aki már írt nekünk névtelen bulinaplót, most az Évszázad Esküvőjére kapott meghívót. Exkluzív beszámoló az Alcsúti Arborétumból.

Karesz haverom valami államtitkár, szerintem ő sem tudja, hogy pontosan mi, szólt előtte nap, amikor kispéntekeztünk a Zöld Menyétben, hogy hallod a Lőrinc holnap nősül és vihet még plusz egyet a csaja meg pont dobta, szóval majd ráestem az asztalra úgy jelentkeztem hogy én én én.

14:52
Egy órája érkeztünk a stadionhoz, amikor szóltak, hogy most nem a pályán lesz a buli, hanem Alcsúton. Namondom szép kis menet lesz, mert többen már erősen rámarkoltak a körte nyakára, szóval indultunk is volna, amikor betereltek minket fekete, lefüggönyözött mikrobuszokba. Egy régi motoros, talán KDNP-s, arcából kiszaladt a vér, és elkezdett a könyörögni a sofőrnek, hogy hát de ő semmit nem csinált és csak a Fidesz és a főnök. Ekkor már nagyon röhögtünk, amúgy szerintem be is hugyozott, legalábbis a kocsiban lévő szag alapján.

15:45
Kellemes kis helyszín, de talán kettőnél több pincér is mérhetné ki a jégereket, rendesen hízik a sor. Kezdenek melegedni a motorok, a kinti vécéből valaki folyamatosan ordítja, hogy “Éljen az ifjú pár!”, pár valtonossal elindult arrafelé a Rogán Antal, állítólag a külügyminiszter úr már óriásiba’ van és belülről húzza az ajtót.

17:00
Na, megjött az Andika is. A helikopter kicsit nagy zajt csinált, meg vagy négy csévinges zsúrkocsit is felborított, többen fel is szisszentek mert azon voltak a homárok, de akkorra már alaposan rámentünk az Aqua Lorenzóra, ha érted, hogy mondom, úgyhogy faszt se zavart. Andika nagyon mosolygott, hát Karesz mondta is, hogy ez a szerelem, öcsém, aztán bevert még három poliphabot. Szerintem baj lesz ebből. Közben megy a fotózás is, a menyasszony és a barátnői, a vőlegény és a barátai, a vőlegény és tíznél/ötvennél/száznál több közbeszerzést megnyerők, remek a hangulat!

20:15
A táncparkett szélén a lugasban többen próbálták a teljesen begőzölt Holliknak magyarázni, hogy ne akarjon a Varga Judit seggéről felszívni semmit, merthogy az nem is olyan jó, mint gondolja. Azt mesélik, hogy a menyasszony családja gyakorlatilag nem mernek enni, mert az étlapon semmiről nem tudják, hogy micsoda. Hoztak nekik egy kis csontlevest, most azt próbálják kanalazni nagy unszolásra üres szent jakab kagylókkal. Atyaég, micsoda fotók készülnek itt.

00:43
Na, megvolt a menyasszonytánc, jó hosszan pörgették az Andikát, a Csányi Sanyi bedobta a kondérba egész Zala megyét, de jutott erőmű, 12 milliárdos tender, sőt, volt olyan is aki konkrétan táncolás közben kilopott az ajándékok közül egy tihanyi lakóparkot. A legnagyobbat azon szakadtunk a Karesszal, hogy neki sikerült belehánynia a poliphabot a kondérba, de a Lőrinc épp akkor elesett a léggitárral, és mindenki azon röhögött. Mármint nem röhögött senki, hülyék azért nem vagyunk, csak rohadtul be voltunk állva.

00:43
Egy hatalmas “Mi a fasz van buzikáim?” üvöltéssel betoppan Borkai, világítóan fehér orral, hóna alatt két doboz Johnnie Walker, hatalmas forma a pali: a fennakadt szemekkel, törökülésben magába töltött káposztát lapátoló Németh Szilárdot úgy nyakszirten csapta, hogy elkékült a feje, már mindenki nyerít. Állítólag fogadást kötött, hogy minden fogásból eszik egy mélytányérnyit.

02:14
Karesz állítólag vett egy jachtot, legalábbis aláírt valamit, aztán lehet, hogy csak rábíztak valami feltörekvő céget, akkora a buli, hogy bármi előfordulhat. A Szilárd meg most azt találta ki, hogy hozzanak neki egy élő birkát és ott helyben feldolgozza és pörköltet főz mert abból, amit adtak még Gyurcsánynak se adna. Nem nagyon foglalkozik vele senki, mert ezt a hátán fekve ordibálja, mozdulni sem bír.

03:22
Hát ez kurvanagy, a Rákay Philip a bejáratnál üvöltözik, a tizenöt ugyanolyan G-osztályos közül valaki más merciét hozta ki neki a parkolós srác. Most próbálják az elsötétített üvegen keresztül, zéró világítás mellett meglátni, hogy melyikben van az Aranybulla forgatókönyve.

04:10
Karesz hátbacsapta a piás pultnál tántorgó Rod Stewartot, aztán amikor elesett, kiderült, hogy csak a parókás Bochkor Gábor az. Volt nagy sikoltozás, Andika szerencsére nem látta meg, mert éppen akkor vett át egy szénszállításért és húsfeldolgozásért felelős cégcsoportot.

06:22
Megint nincs taxi, de nem is baj, kiderült, hogy a Karesz nem jachtot, hanem négy fekete kisbuszt vett igazából, úgyhogy küldtek is belőle egyet. Persze a Karesz egyből összehányta a bőrüléseket poliphabbal, de nem baj, baszki, egyszer élünk. Éljen az ifjú pár, akiket egyébként 3 után már nem is láttunk, dehát nem is nagyon láttunk már, érted. Jó buli volt, jövőre is jövünk!