A melegeknek hihetetlenül jó a reakcióidejük, a héten festettek le egy padot szivárványszínűre, ma pedig máris tartanak egy fesztivált ennek jegyében. Érdemes tehát a szülőknek is gyorsabbaknak lenniük. Most mutatunk 10 jelet, amiből már rögtön az elején rájöhet valaki, hogy a kisbabájából homoszexuális lesz vagy sem.

Sokat sír

A meleg emberek sokat sírnak, akár egy filmen, akár egy törvényen vagy csak pusztán azért, mert melegek. Amennyiben a babája hajlamos a bőgésre, esetleg annyira, hogy már rögtön a születése utáni első pillanatban felsírt, akkor el kell fogadnia, hogy a gyermeke homoszexuális lesz, ha felnő.

Állandóan nyavalyog, elégedetlenkedik

A homoszexuálisok a sírás helyett sokszor annak egy enyhéb formáját alkalmazzák csalódottságuk kifejezésére, mégpedig a nyavalygást, más nyelvterületeken a nyafogást. Ha azt észleli gyerekén, hogy valamelyik étel nem tetszik neki, vagy valamilt nem akar megmosni, és ezt tüntető arckifejezésekkel és hangokkal nyomatékosítja, akkor ott bizony számolni kell vele, hogy elkezdett nyafogni. Ha a nyafogás 3-4 hét múlva is sem múlik el, a babája visszafordíthatatlanul elindult a meleggé válás útján.

Gyarkan nevet

Aki az előbbi két pontnál nyugodtan hátradőlt, most aztán vakarhatja a felét. Hisz a melegek ha nem sírnak, nagy valószínűséggel épp nevetnek. Nem véletlen, a homoszexuálisoknak köztudottan annyira jó a humoruk, hogy még vicc sem kell hozzá, hogy elnevessék magukat, elég, ha fülükbe súgnak valamit. Ha a csecsemője sokat kacarászik, esetleg még az olyan komoly pillanatokat, mint hascsiklandozás is elneveti, már készülhet is rá, hogy a magyarok céltáblája lesz később.

Sokat meztelenkedik

A melegek soha nem mutatkoznak meztelenül az utcán, de ez is csak átverés, aki már látott melegpornót valaha, azt tudhatja, hogy minden egyes szeretkezés előtt ledobják a ruháikat. A magyarokat tehát nem lehet átverni. Akiben él ez a vágy, az már rögtön az anyaméhből való szabadulás után neki is vetkőzik, így egy anya már az első pillanatban tudhatja, hogy meleget szült-e vagy sem. Ha később is inkább pucéran mutatozik, nagy eséllyel egy melegbárnak fogja gondolni a bőlcsödét.

Sokat van négykézláb

A meztelenség és a négykézlábra ereszkedés között nagyjából egyenlőség jelet lehet tenni, gondoljon csak vissza bármelyik melegpornóra, amit titkol. Így aztán ha a kisbabája is gyanúsan sokszor ötvözi a kettőt, akkor arra akar utalni, hogy később is így fog tenni. Súlyosabb esetekben hanyattveti magát és tapsikol, valamint rugdalózik a lábával, ami köztudottan egy ősi római homoszexuális szexpóz volt.

Szereti a színes, villogó dolgokat

Aki valaha is bement álruhában a Magic Mirror sátorba a Szigeten, az tudhatja, hogy a melegek látása nem a legjobb, ezért többnyire csak a rikítóbb, csicsásabb és színesebb dolgokat veszik csak észre, sokan csak akkor, ha ütemesen villognak egy technoalapra. Próbálja ki otthon, hogy egy éneklő-villogó plüssjátékot tart a babája fölé, ha hidegen hagyja, jó eséllyel teljes életet élhet majd, ha nem, ő is gyarkan fel fogja keresni majd a Magic Mirrort.

Megérinti magát

Mint azt már jó ideje egy törvényben is kihirdették: a meleg ember az, aki a kisgyerekeket szereti. Így aztán ha az ön babája feltűnően sokszor érint meg magát, azaz az átlagosnál többet tapogat egy csecsemőt, akkor pedofil, tehát meleg, így aztán az is lesz belőle.

Nem tud zenét választani

Unalomig ismert tény, hogy a melegekkel csak egy baj van, hogy iszonyatosan rossz zenéket hallgatnak, ráadásul mindig ugyanazokat. Ha ön tapasztalta már, hogy a csecsemője még csak regisztrálni sem képes a Spotify-ra, esetleg kizárólag reklámokat fogyaszt a Youtube-on, mert nem tud skipelni, akkor bizony bele kell törődnie, hogy soha nem lesz része a heteró társadalomnak, azaz a társadalomnak.

Táncikál

A meleg büszkeség egyik legszembetűnőbb formája, hogy a homoszexuálisok annak ellenére, hogy csapnivaló zenéket hallgatnak, még táncolnak is rá. Beszámolók szerint minden meleg anyja emlékszik olyanra, hogy babája felállt, és (persze ritumusérzék nélkül) próbált ugrálgatni, körözni a csípőjével vagy tapsolni. Ha most a szívéhez kapott, ne is hagyja abba: ammennyiben a fenti jelek bármelyikét tapasztalta a babáján, érdemes rögtön elrohannia egy AIDS-tesztért.

Alszik

A meleg emberek szülei gyakran számolnak be arról, hogy a gyerekük a szokásosnál többet zárkózik be a szobájába. Eleinte mindenki megnyugszik, hogy csak a sok verés és bántás miatt nem mozdulnak ki, de aztán idővel kiderül, hogy a homoszexuálisok elég gyarkan alszanak ilyenkor. Ráadásul nem normálisan, későn fekszenek, későn kelnek, fel-felriadnak. Ha ezen jelek közül egyiket sem tapasztalja a gyerekén, nem kell aggódnia, minden más esetben egy potenciális homoszexuális első szárnypróbálgatásait látja. Érdemes megnézni, hogy a kisbabánk nem dugdos-e némi ginát a bölcsőjében, mert ha igen, akkor is meleg lesz belőle, ha nem alszik sokat.

 

Mit tudunk tenni?!!

Ahogy korábban egy interjúalanyunk is mesélte, mindössze be kell olvasni egy QR-kódot a telefonnal és máris dehomosszexualizálódik a gyerek. Előfodulhat azonban, hogy egyeseknek még mindig nincs telefonjuk, ebben az esetben megelőzésként mi az ötrétegű, UV-garanciás, 200 mikron vastag, magasan diffúz, portaszító külső réteggel és rendkívül erős polimerekkel rendelkező Tejfehér 2000 fóliát ajánljuk az otthoni könyvekre, ha épp van.