A Molotov-koktélok mellett számos veszély leselkedik azokra, akik kilátogatnak a pénteki influenszertüntetésre. Szerencsére a kormánypárti média résen van – a HírCsárda lapszemléje.

A PestiSrácok biztos forrásokra alapozva állítja: a színpad mögött gyermekátműtő ügyelet lesz az esemény időtartama alatt. „Azahriah videós bejelentkezésben fogja magát átoperáltatni AzAndreává, és erre fogja buzdítani a megjelent óvodásokat is” – írják.

Bohár Dániel riporter kétperces oknyomozó videóval jelentkezett, amelyben felgöngyölíti a szervezők szándékát Gyurcsány Ferenc megkoronázására. „Pottyondy Edina egyszer kiejtette a száján a király szót, Osváth Zsolt interjúzott már Gyurcsány Ferenccel, Gulyás Márton pedig meleg. Ha a meleg ellentéte a hideg, az jeget jelent, és Budapesten keresztül folyik a Duna, vagyis kimondhatjuk, hogy a Duna jegén szeretnék megkoronázni Gyurcsány Ferencet!!!” – rántotta le a leplet az úgynevezett „gyerekvédelmi” tüntetésről az újságíró.

Az Origo pedig recepciósának álmára hivatkozva hozta le a legmegdöbbentőbb információkat:

a DK és a Momentum állítólag pártzászló nélküli, meleg velociraptorokat tervez kiengedni a Fidesz-székház kertjében. „Miért is foglalnák le a Hősök terét, ha nem ezért? Azt írják, a rendezvény megvalósítása kétmillió forintba kerül, de tudják, mi kerül még pont ennyibe? Három ketrecnyi, 2020-ban klónozott, melegként felnevelt velociraptor szállítása, etetése és kiengedése. Véletlen lenne? És ezeket a csöcsöket láttad már?” – teszi fel a kérdést Magyarország második legolvasottabb hírportálja.

A tüntetésről szerettük volna megkérdezni Dopemant is, de a rappert épp a Honvéd kórházban kezelik harmadfokú égési sérülésekkel a HírCsárda beefje után, így egyelőre megszólalni sem tudott.