Gulyás Mártonék YouTube-műsora az eddigi legjobb ár-érték arányú műsorához igazítja teljes működését.

„Amikor Marci a stúdióban ült, és csak várta Kocsis Mátét, aki egyáltalán nem jött meg, de még csak a telefont se vette fel, azt 132 ezren megnézték. Szarrá kerestük magunkat” – nyilatkozta a HírCsárdának egy Gulyáshoz közeli forrás, miközben a Gólya presszóban válogatott marxista alapművekből.

Mint elmondta, a Kocsist váró adás alatt iszonyatos mennyiségű támogatás érkezett, cserébe nem kellett taxit fizetni a vendégnek,

a pogácsákat is Marci ehette meg, így a szerkesztőség a vendégek nélküli műsor mellett döntött.

„Mindenkinek egyszerűbb így, Marcit nem támadják azzal, hogy újságíró-e, az ellenzéki figurák nem semmisülnek meg a bénázásukkal, és azt sem kell így feszegetni, hogy mi van a transzneműekkel” – nyilatkozta kékhajú forrásunk az Aurórában tartott antiglobalista posztfeminista performansz szünetében.

A tervek szerint a Partizánban ezentúl párhuzamosan fognak különböző politikusokra várni, de az ajtót bezárják, nehogy véletlenül beszabadulhasson az épületbe Hadházy Ákos.

Médiaelemzők szerint a következő szint a Gulyás Marci nélküli adás lehet:

további pénzeket lehetne megspórolni, és pogácsa is több maradna, ha az üres széknek a mesterséges intelligencia által írt és felolvasott kérdéseket szegeznék.