Hatalmas botrányt okozott a legszebb gólnak járó díj feltalálójának kitiltása az Egyesült Államokból. Jelentjük, a Szöllősi Györggyel szembeni szankció miatt a Fidesz először nem tud megszervezni egy határon túli focitornát.

Itt van nálam egy bödön cukor. Ezt kente Puskás a hajára, hogy úgy álljon, mint egy magyarnak. Nagy meló volt összegyűjteni, hetekig vakargattam Bözsi néni rekamiéjáról, de megérte. Ezzel szemben mi van Amerikában? Mindenki diétás kólát iszik! Tehát megint a globalista háttérhatalmak győztek!

– reagált a tisztviselő.

Hja kérem, Szöllősi kitiltásának híre diplomáciai körökben is feszültséget okozott, több nagykövet is aggódik, hogy miközben a négereknek vagy a migránsoknak van képviseletük Amerikában, a Puskás Ferencnek már nincs. No de a diplomaták levelet írtak Joe Biden elnöknek, hogy a helyzet eszkalálódásának elkerülése érdekében mielőbb rendezze a kérdést Puskás Ferenccel.

Jelentjük: Szöllősi végül „megváltozott médiafogyasztási szokásokra” hivatkozva maga kérte az áthelyezését, a jövőben hasonló, de azért némileg más területen folytatja: Szoboszlai-ügyi nagykövetként teljesíti a szolgálatait, azaz nem távolodik el teljesen korábbi posztjától.

„Szoboszlai Dominik a Puskás Arénában fog játszani és esélyes a Puskás-díjra, ráadásul hamarosan bejelentjük, hogy mégis a Puskás Akadémiában nevelkedett!

– árult el részleteket a zsurnaliszta…

Ígérete szerint hamarosan elkezdi gyűjteni a magyar válogatott csapatkapitányának használt alsóneműit és a tetoválásai után visszamaradt tintát, no de hja kérem, ki tudja, talán hamarosan egy jó kis kiállítás keretein belül mi is megcsodálhatjuk majd őket…

Szöllősi György egyébként azzal a feltétellel köszönt le a posztról, hogy továbbra is ott szerepelhet a neve, ahol a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, amibe beleegyezett az illetékes minisztérium. Nofene, így is lehet…

1 KOMMENT