Évszázados történelmi hagyományai vannak annak, hogy Magyarország rendszeresen a fasz rossz oldalán áll, az utóbbi években ráadásul le is táborozott oda és dörgölőzik.

A fasz ezen végének biztonságot adó melegsége még Bayer Zsoltot is elkényelmesítette, azonban a közelmúlt történései azt üzenik: érdemes talán néhány megfontolt pillantást vetni a lőcs egyéb részeire is.

Az MTA néhány korábban elbocsátott kutatója munkacsoportot alakított, hogy megtalálják és feltérképezzék a sokat emlegetett pénisz magyarok számára eddig láthatatlan, szebbik végét.

Mit tiszteljük a hagyományokat. Ne felejtsük, ha annak idején a jó oldalra állunk, ma nem beszélhetnénk határon túli magyarokról, ezt pedig még a liberálisok sem akarhatják. Kutatóként viszont mindig az ismerelten vonz, óriási kihívás egy ilyen izgalmas világ felfedezése, megtisztelő feladat új perspektívát, új turisztikai célpontokat megmutatni a magyaroknak!

– közölte a kutatócsoport elnöke.

Közben orosz kutatók próbálják bebizonyítani, hogy igazak azok az elméletek, amelyek szerint a magyarok igazából a fasz jó végéről portyázták félre magukat. Egy nemrég megjelent amerikai tanulmány szerint viszont nem az a kérdés, hogy a pénisz melyik végén kell állni, hanem hogy kié a fasz, a kínaiak pedig egyszerűen csak örülnek a keleti nyitásnak.

Megkerestük a kormányt, hogy vajon várható-e elmozdulás az ország külpolitikájában, ès hogy történtek-e már puhatolózások a fasz jó végével kapcsolatban.

Válaszukban azt írták, hogy Kósa Lajos fontos politikusa a Fidesznek, de nem ennyire, aztán visszavonták a közleményt és inkább Varga Judithoz irányítottak bennünket. Az igazságügyi miniszter viszont ismét elhajtotta a sajtót, arra hivatkozott, hogy nem illetékes a témában, Orbán Viktor viszont kiadott egy közleményt.

A kutatók felvetését visszautasítom! Magyarország szuverén állam, nekünk nem kell egyik vagy másik oldalra állnunk, körbe kell ölelnünk és el kell érnünk, hogy tisztelegjen nekünk. A mostani feszült helyzetet inkább az okozza, hogy a fasz van Magyarország rossz végén!

– szólt.

1 KOMMENT