Egyre több számítógépes játékból készül filmes sorozat. Jön az Aknakereső is Ryan Gosslinggal.

Nem csillapodik az őrület, a Mortal Kombat, a Resident evil vagy a Last of Us sikerei után újabb legendás számítógépes játékok megfilmesítésére csaptak le a nagyobb stúdiók és streamingszolgáltatók.

A Netflix a pletykák szerint már decemberben elkezdik forgatni az Aknakeresőt Ryan Gosslinggal és egy transzvesztita pakisztáni ukránnal. A film több helyszínen játszódik majd, és a hírek szerint szinte kizárólag táncbetétekből áll majd.

A színész három hónapon át gyakorolta az akcentust.

Az HBO a Last of Us világsikere után megkaparintotta a szintén kultikus Pasziánsz filmes jogait, a forgatás jövőre kezdődik. A főszereplők kilétét még homály fedi, de annyit elárultak, hogy Dwayne Johnson játssza majd az AIDS-es kölyökmacskákat pátyolgató vak hentest.

2024-ben jön a Nagy Tetris film a Disney-től – állítólag Deák Kristóf is rendez benne pár kockát – , előtte azonban még megjelenik egy előzményfilm, hogy érthető legyen majd a történet.

A stúdió tervei szerint később majd szintén egy új filmes univerzumban küzdhetnének meg az életükért a szereplők a 2025-re tervezett Snake: a Kezdetek című filmben, amely a régi Nokia butatelefonok népszerű kígyós játékán alapul majd.