“Örülnénk, ha Szájer újra játékban lenne, mert szükség van a tudására és tapasztalatára” – tolmácsolta a brüsszeli underground melegközösség, Pride-hónapra időzített kérését Deutsch Tamás a Fetish Monthly-nak és az Indexnek adott interjújában.

Józsi egy legenda a pályán. Nincs még egy olyan forma, aki három lasztival nyit, elüvölti magát, hogy “Csúcstámadás!” végigvereti az éjszakát, majd reggel három ököl is befér neki egyszerre mindenféle rásegítés nélkül. Mítosz, legenda, egyszerűen nincs rá más kifejezés, bárhogy máshogy akarnánk jellemezni, azzal alábecsülnénk – mondta a Fidesz EP-képviselője.

Deutsch hozzátette, hogy a szökési manővere pedig azóta kedvelt távozási módszer lett az underground melegbulikból, egyfajta tiszteletadás. Már az újak is kívülről fújják a sztorikat, nagyon várják vissza.

Michael Jordan is a csúcson hagyta abba, de visszatért és meg nagyobbat szólt

– áll a közlemény végén.

A Fidesz politikusa még azon reményének is hangot adott, hogy ha Szájer eléggé feltöltődött, akkor talán lesz egy ideje elkezdeni, egy új, jobb, hatékonyabb és még szilárdabb alkotmány alapjait is lefektetni.