Sokan kinevették, amiért minden farsangon Fábián Tamásnak öltözött, de az élet őt igazolta, nem is kérdés, helye van a sorozatunkban. A Legendás hülyék és megfigyelésük 2. részéből kiderül, hogy miért.

Az első részben azt írtuk, hogy kevés hülyébb dolog van Filipnél, nos, ennek a kevésnek elég tekintélyes része maga Bohár Dániel, eltartott.

A pesti TV riportere képes a leborzasztóbb emberi tulajdonságokat egy személyben megjeleníteni. Nem az a lesben álló vadász-fajta, áldozatait inkább a folyamatosan nyomasztó és frusztráló akadékoskodásával cserkészi be.

A saját kisebbségi komplexusából adódó szorongása hatja előre, így aztán végtelen örömöt érez, ha valaki még kellemetlenebbül érzi magát a társaságában, mint ő maga.

Az a fajta ember, aki, ha neadjisten átkísér egy vak embert a zebrán, közben hosszasan azt ecsetelné neki, hogy mennyire jó volt a svenk az Elkxrtuk 16. percénél.

Önbizalomhiányát eszelős tekintettel próbálja ellensúlyozni, ettől pedig még inkább creepybb lesz, ha tudná, hogy hogy kell használni egy rágógumit, akkor már tényleg olyan lenne, mint egy megkopasztott technoviking, miután beütött a hetedik lasztija élete dropja közben.

A legprofibb nyelvtannácik kíméletlenségével csap le, ha például médiumok helyet médiákat mondunk, vagy ha egy ikes igét k-val fejezünk be első szám egyes személyben.

Már a támadás előtt tudja, hogy csak ő győzhet, ez a kárörvendő vigyor végig ott van a szája szélén. Ez a sátáni fél vagy inkább kétharmad mosoly annyira riasztó, hogy társaságban meg kell kérni, hogy legyen szíves ne mosolyogjon, mert az egyesekben félelmet kelthet, a többieket pedig simán csak lehozza az életről.

A nyomorúságos, görcsbe rándult szájat elegáns outfittel próbálja megerősíteni, így aztán

olyan hatást kelt, mintha Tiborcz István és egy gyűrűs piton kényszer szülte gyermeke lenne, aki annyit szolizott, hogy barna lett a nyelve.

Nem nagyon lazít, a riasztó tekintetét órákra képes konzerválni, mintha folyamatosan versenyt botoxolna Lendvai Ildikóval.

Önszeretete határtalan, állítólag egyszer megcsalta a feleségét önmagával, aztán a helyszínre vezényelt több tucat fizetett tapsoltatónak elbüszkélkedett, mennyire jó is volt az ágyban. Persze előtte befingott a paplan alá, és a párjára fogta, hogy a humoros oldalát is meg tudja villantani.

Meggyőződése, hogy az az oknyomozó újságírás, ha egy mikrofonnal fut emberek után, mivel ezt látta a telexes mentoraitól.

Itt megmutatkozik az érzékeny lelke a szigorú álarc mögött, de ellenfeleinek nem adja meg azt az előnyt, hogy gyengének lássák, csak otthona négy fal között látni az igazi oldalát.

Amikor senki sem látja, úgy néz a szekrénye mögött felaggatott gigantikus Fábián Tamás poszterre, ahogy Semjén Zsolt szokott elidőzni Orbán Viktor testén a parlamentben.

Azzal a különbséggel, hogy Bohár meg is nyalogatja a Fábián posztert. Vagyis, valójában nincs is semmi különbség.

Azzal talán még a legfanatikusabb Pesti TV-rajongók sem vitatkoznak, hogy nincs nyomorúságosabb sors a világon annál, hogy valaki ilyen Bohár legyen. Mindennél többet elmond róla, hogy a Legendás hülyék és megfigyelésük-sorozatunk alanyai közül ő volt az egyetlen, aki önként jelentkezett nálunk, és befizette magát. Ami nem is lehetett nehéz, lévén, hogy a Megafon Központ már 500 millió adóforintnál is többet költött saját maguk és a kormány népszerűsítésére. (X)