Újabb hőssel gazdagodott Magyarország! Egy bátor férfi megtette azt, amiről sok homoszexuális csak álmodozik: sikerült felépülnie a melegségből. A büszke családapa először a HírCsárdának adott interjút. Sötét múltja miatt beszélgetőpartnerünk névtelenséget kért.

A névtelen férfi csodás gyógyulása mögött egy dráma is felsejlik.

HírCsárda: Első és legfontosabb kérdés: jobban van?
Férfi: Köszönöm, lábadozom, de túl vagyok rajta, ez a lényeg.

Felidézné az olvasóinknak, hogyan lett homoszexuális?
Az egyik pillanatban a Micimackót olvastam nagymamám mosókonyhájában, a másikban pedig már négy vaskos bantunéger pakolt egy pickup csomagterében a budaörsi Tescónál fél gramm kristályért. Nem volt kellemes, bár azt hazudtam.

Akkor tudatosult önben, hogy buzeráns?
Nem, akkor még nem. Később szóltak a haverok, hogy furán böfögök. Na mondom, baj van.

Hol kaphatta el?
Szinte biztos, hogy a gyerek hozta haza.

Óvodás?
Igen.

Uh…
Sajnos, azt kell mondjam, hogy az áthomoszexualizáló mesekönyveknek elég hatékonyak. Egy orvostól megtudtam, hogy a gyerekek óvodás korban még nem nagyon érdeklődnek a másik nem iránt, szóval szinte az összes kisgyerek homokos. Ami nagy baj, mert a feleségem télen megint levedlik egy méretes almot.

Gratulálunk! Felesége mit szólt, hogy egy buzernyákkal él együtt?
Hát azt én honnan tudjam?

Jogos… Mikor érezte, hogy szakemberhez kell fordulnia?
Egyre jobban elkezdtem undorodni az asszonytól. A ratyikkal ez nem fordulhatna elő, hisz nekik ugye nem lehet feleségük. Rájöttem, hogy talán mégsem vagyok anyira homoszexuális, mint gondolom. Rögtön tárcsáztam az orvost.

Hogyan zajlik egy ilyen kigyógyulási folyamat?
Kapsz egy QR-kódot a háziorvostól, amit be kell olvasni a mobillal, ha elfogadja, nagyjából kibuzultál. Nem mondom, hogy könnyű beletalálni a keretbe, de sikerül, ha megvan az akarat.

Sokan nem tudják rávenni magukat, hogy szakemberhez forduljanak, inkább melegek életük végéig, ön viszont bátor volt segítséget kérni. De mégis, hogyan tudja biztosan állítani, hogy normális lett?
Elég, ha megnézi a fotókat a laptopomon. Ennek a sokezer kis óvodásnak bizony nincs fütyije! (mutatja) Többször is átnyálaztam. Mégis mi szükségem lenne ezekre, ha meleg lennék?

Ezzel nehéz vitatkozni. Akkor most boldog és egészséges?
Csak egészséges… Annyira hetero lettem, hogy képtelen lennék egy férfihez is hozzáérni, magamhoz se. Már maszturbálni sem tudok, úgy rühellem magam. Komolyan elgondolkoztam, hogy átműttetem magam nővé.

De hisz akkor a felesége lenne homokos!
Nem meri megpróbálni…

1 KOMMENT