A liberális véleményterror szerint Adolf Hitler klasszikusa rossz fényben tünteti fel a kisebbségeket, és súlyosan kirekesztő és sértő több társadalmi csoportra nézve.

Újabb jelentős hatású irodalmi mű vált a cancel culture áldozatává. A politikai korrektség és a társadalmi igazságosság felkent védelmezői most Adolf Hitler: Mein Kampf című klasszikusát modernizálták a korszellemnek megfelelően.

A kritikusok szerint az osztrák író művének bizonyos részei rossz fényben tüntetnek fel egyes kisebbségeket, illetve súlyosan kirekesztőek és sértőek több társadalmi csoportra nézve.

A hollywoodi rendezők céhe szerint örömteli, hogy ennyi szó esik zsidó karakterekről a műben, de a hibáit még a kétségtelenül jelentős utóhatásai sem tudták eltüntetni.

Az sem mentség, hogy később csillagot kaptak a zsidók, mint Hollywoodban

– mondta az elnök.

A woke-szakszervezetek már nekiláttak kihúzni a problémás részeket, hamarosan minden könyvtárba eljut majd a Mein Kampf új verziója, amelynek „Mon Combat” lesz az új címe.

Az új verzió igyekszik a mű pozitív gondolataira fókuszálni, így a fajok keveredéséről szóló részt benne hagyják. A kutatók szerint ugyanis Hitler arra gondolhatott, hogy ne keveredjen a férfi és a női faj, tehát az osztrák szerző vélhetően meleg volt, erre utal az is, hogy festett.

A kanadai irodalomprofesszorok szerint a Mein Kampf/Mon Combat megváltoztatása után végre mindenki számára érthetővé válik, miért alakult Hitler sorsa úgy, ahogy.

Az új verzió arra enged következtetni, hogy Adolf Hitler bosszúból átműtette magát Josef Mengelével, amiért az orvos nem volt hajlandó hálapénzt elfogadni. Mengele később ördögi tervet eszelt ki, és zsidóvá műtötte Hitlert, az osztrák államférfi pedig erre rádöbbenve végül kénytelen volt öngyilkosságot elkövetni.