A hazánk jelentős részét felvásároló üzletember szívveréséről készült felvétel azután ugrott a zenei streaming szolgáltatók hazai előadói listájának az élére, hogy hitvese, Várkonyi Andrea egy interjúban részletezte annak jótékony hatásait.

“Amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – olvashattuk nemrég Várkonyi Andrea szavait, amikor is új férjéről, Magyarország legsikeresebb strómanjáról mesélt.

A felfedezésben pénzügyi lehetőséget látva közzé is tették a Mészáros Lőrinc szívhangjáról készült felvételeket a legnagyobb zenei streaming szolgáltatók felületein, ahol is rögtön a kategória élére ugrottak, megelőzve a például az örök sláger bálnahangokat is.

Íme egy rövid részlet (érdemes fülhallgatóval a jobb hatásért):

A szívhang hallgatóinak kommentjei pedig magukért beszélnek:

10-ből 9,6 csillagot adnék rá, megváltozott az életem! Pedig még nem is hallgattam meg.

Nemhogy aludni jobban tudok, de újra tudok járni. Csoda. CSODA!!!

Lazán 5/7, nálunk már az egész család hallgatja, a kutyát is ezzel nyugtatjuk, szegény Fifi epilepsziás 🙁

A jelenségre felfigyelt az amerikai hadsereg is, miután kiderült, hogy Afganisztánt is megjáró, poszttraumás stresszben szenvedő veteránok évek óta először tudtak aludni gyógyszer nélkül a felvételek hallgatása közben.

Az üzletből az IKEA és a JYSK sem akar kimaradni:

még karácsony előtt piacra dobnak Mészáros Lőrinc mellkasát formázó, memóriahabos párnákat, többféle méretben.

AZ MTA kutatói jelenleg pedig azt vizsgálják, milyen hatással van Mészáros Lőrinc gyomorkorgásának hallgatása az étkezési zavarokkal küszködőkre. A kutatás vezetője elmondta, hogy az első eredmények biztatóak és ha bizonyítást nyer a gyanújuk, akkor a jövőben orvos is javasolhatja majd a felvételeket.