Hende Csaba, Gulyás Gergely, Kovács Zoltán, Hollik Istán – csak néhány név az Év Kormánypárti Házibulijának vendéglistájáról. És mi történik egy ilyen balatoni partyn? Következzék egy beszámoló, ami egy eldobható e-mailről érkezett portálunknak.

“Nem sok mindenre emlékszem, de ami emlékfoszlány eszembe jutott azt leírtam nektek” – írja Attila, akit természetesen nem így hívnak, de elmondása szerint nagyon közel volt a buli epicentrumához. Íme:

20:20
Itt vagyunk a kúrián, elég szépen kiépült. Pattannak a húsok, megy a sörözés, de állítólag elég komoly sziauramozás kezdődik mindjárt, haverékkal kíváncsian várjuk. És tényleg: még éppen nincs sötét, befutnak a Csabiék (Hende Csaba – a szerk.). Nem sokkal ezelőtt lőttek valami rénszarvast a Mátrában, alig hűlt ki de már körbejár a jéger. Seperc alatt faszába rakjuk magunkat, valami fidelitasos arc a Kossuth-nótát próbálja beatboxolni, de folyton elhányja magát.

21:08
Még nem érkezett meg mindenki, de Nacsa (Nacsa Lőrinc – a szerk.) már teljesen szarkész, 1 órán keresztül hadovált összevissza egy fának a kereszténydemokrácia jövőjéről, majd mintha összevesztek volna és elkezdte teljes erőből ütni. Most épp ketten próbálják visszafogni, azt üvöltözi, holnap az Úr napja van, úgyhogy bezáratja a faszba a sarki kisboltot miután vett reggelit.

22:11
Valami eltört Bazsinál (Orbán Balázs – a szerk.). Ezt onnan tudtuk, hogy egyszer csak kiesett fürdőszobából, a fejét fogta és magából kikelve üvöltött, hogy “Hol a szemüvegem?!”. Persze rajta volt, de csak az. Mai napig nem tudjuk mit történt a ruháival. Valakinek állítólag megvan a Soros Gyuri száma, letiltott számról küldünk neki egy képet a Viktorról, aztán szakadunk mint állat.

23:39
Elterjedt a hír, hogy Jeszi (Jeszenszky Zsolt – a szerk.) is beugrik majd egy szekérderéknyi fidelitasos bulával. Huhú! Ezt hallva bezártuk Pistát (Hollik István – a szerk.) a vécébe, köhögje ott ki magát. Ez tíz perce volt, már nagyon rugdalta az ajtót, szóval beadtunk neki egy üveg vodkát. Most el is halkult egy időre, így csak a fidelitasos csávó veszekedése hallatszik a DJ-vel, aki nem akar Kossuth-nótát játszani. 

0:13
Lehet, hogy a Kossuth-nótával jobban jártunk volna. A Csabit folyamatosan el kell rángatni a zene mellől mert hallgathatatlan katonanótákkal terrorizált minket. “Csak egyet még, na, ez olyan szép” – hajtogatja, aztán elkezd sírni. Az első perc után felnéz, és megkérdezi, hogy volt-e már ez a dal, aztán visszatekerteti az elejére. Beveszünk mi is valamit a haverral, lassan megjöhetnének a csajok, mert ilyen kolbászszagban valszeg csak a Főnök szeret dolgozni.

?:??
Geri (Gulyás Gergely – a szerk.) valamikor jóval éjfél után érkezik meg, úgy szorongat egy üveg Jacket, hogy már fehér a keze, mindenkinek belemászik az arcába, kacsintgat és a súgja a fülekbe, hogy “Nyugi, a számla rendezve!”. Közben meg locsolja ki a jó viszkit a padlóra, amin meg az este eleje óta gyengélkedő Zoli (Kovács Zoltán – a szerk) akkorát perecelt, mintha évekig azt gyakorolta volna. Szikora Robi küldött a Bazsinak egy SMS-t hogy “nagyon kedvelem apádat”, most ezt mutogatja körbe és közben vinnyogva sír a röhögéstől. Kezdünk elég szétszórtak lenni, de a csajok most már mindjárt itt vannak, izzítjuk a mellényeket.

4:33
Jeszi meg a pinnék még mindig nem kerültek elő, néhányan már kezdenek kissé befeszülni. Csabinak olyan vörös a feje, mint egy rák és egy szavát nem értjük, valószínűleg a Gripenekről sorol technikai adatokat. Pista közben összeszedte magát annyira, hogy kimásszon a vécéablakon, de azt elfelejtette, hogy az emeleti budiba zártuk. Szerencse, hogy Nacsa megint dulakodott a barackfával, így be tudta hozni csórikámat. Havernak durván beütött a cucc, vinnyogva mutogatja mindenkinek az adriai nyaralós képeit, szerencsére mindenki leszarja már.

6:32
Már világos van, valamelyik baromnak eszébe jutott a rénszarvas, ami még mindig ott feszít a lendróveren, a helyi macskák rendesen rá is zabáltak. Annyit hallottam, hogy “basszuk grillre!”, ami jelen esetben egy rögtönzött máglya, és 5 perc múlva már lángolt is az egész dög. Közben küldtek egy videót: Jeszi megpróbált leszedni egy EU-s zászlót a helyi Postáról, de meghúzta a hátát úgyhogy hazamentek. Taxi persze nincs, mert a kikötő meg a hotel között járnak ingajáratban, hazamenni se tudunk egyelőre.   

09:33
Nincs több tömény! Pista azt mondja, lázas, de szerintünk csak túl sok időt töltött bezárva a vécébe. Röhögve szívatjuk, hogy mit mondjon majd a vírusparáról, aztán letarháljuk cigivel és elindulunk haza a faszba, mert maszk persze senkinél nincs. Na mindegy, úgyse lesz lófasz se itt, kertben voltunk, érted.

1 KOMMENT