Az Évszázad Esküvője és a Lockdown Házibulija után kénytelenek voltunk megkérdezni Attila álnevű olvasónkat, hogy nem járt-e véletlenül Márki-Zay Péter vasárnapi eredményváróján. A válasz szerencsére igen volt, úgyhogy exkluzív riportunk következik!

-Haver, keresett a Klára!
-Milyen Klára?
-Remélem nem szavaztál a dékára!

Amikor 14:05-kor ezt hallod a telefonban, akkor tudod, hogy Karesz haverod megint kókuszgolyót akart csinálni, de megitta az összes sütőrumot. De nem emiatt hívott, hanem mert meghívták MZP eredményvárójára, úgyhogy felvettük a legjobb kabátunkat és irány…az Anker? Azt hittem, legalább Hódmezővásárhelyre megyünk.

17:10
Eredmények egyelőre nincsenek, csak baconös meg sajtos pogácsák vannak kirakva, kicsit nagyobb bulira számítottunk. Néhány vörös szemű momentumos lézeng a kivetítő mellett, mindenkitől zöldet próbálnak tarhálni. Van, akihez egymás után többször odamennek, láthatóan már elpattintották, amit magukkal hoztak.

18:13
Dobrev állítólag elvitte Zala megyét. „Zala megye márpedig az enyém!” üvöltözi Karesz egy szatyornyi baconös pogácsával a kezében egy MOME-s lánynak, és úgy csinál, mintha neki vitte volna. Egész ehető amúgy a pogácsa, bár nem egy poliphab, de a drága kézműves sörök alá jó lesz.

19:02
Fekete-Győr Andris meg állítólag ott áll kint a hely előtt, de nem engedik be, mert tizenhatnak néz ki, miután szomorúságában leborotválta a szakállát. Az egyik pincér szólt, hogy figyeljek már a haveromra: Karesz letolt gatyával áll az ablaknál és a túloldalon szomorkodó Fegyőr felé nyomja a pucér seggét. Gyorsan elrángatom onnan, szerencsére nem sokan látták. Karesz miatt még fájni fog a fejem ma este.

20:05
“Megnyertük!” Legalábbis a Karesz ezt üvöltözi, hátha leesik neki egy-két jacht már így induláskor, az alcsúti esküvőn bugázott transzporteres céget már sikerült csődbe vinnie, pedig papíron az is rohadt jól hangzott. MZP gyerekei egyre veszélyesebb helyzeteket teremtenek, Geri (a Karácsony) harmadjára borul fel a széthagyott legókon. “Azt a rühes seggű bekágyinzott brantos édes jó anyátokat már, azt” – sercegi a foghegyről. Mondták, hogy részegen kijön belőle a nyírségi, de nem gondoltuk, hogy ennyire.

22:02
Nagyon sokan várják Klárát, miután elterjedt a pletyka, hogy hamarosan beesik. “Hallod tesó, én rámegyek ha a Feri nélkül jön” – magyarázza lelkesen egy elázott PM aktivista egy Márki-Zay poszternek, próbálja is megölelni, de lefejeli a falat. Nagyon nevetünk.

22:57
„Megjöttek a liberálisok!” – kiabálják páran, és Karesszal arra számítunk, hogy eszmélet vad dámák ömlenek majd ránk, de csak a kibaszott Fodor Gábor jött egy két hete megtekert cigivel, valószínű még csak fű sincs benne, de rágyújtott és úgy csinál, mintha már most be lenne tépve. Én úgy hallottam, mintha azt motyogta volna, hogy „Csak felfele, gecikéim”, de szerintem full kivan, azt se tudja, mit beszél.

23:40
Márki-Zay hat órája folyamatosan beszédet mond, vagy interjút ad. Annyira ki van már a csávó, hogy egy LMP-s tejföllel kenegeti MZP mellbimbóját, hogy kibírja valahogy hajnalig.

01:39
A Geri fél órája hordozgatja körbe a fos beatbox-demóját, egyelőre senkit se sikerült megfűznie vele. Pedig nagyon mondogatja, hogy ez lesz Budapest új himnusza, mert “erre úgy fogják rázni a bulák, hogy leesik a seggük”. Egyébként az egész úgy hangzik, mintha valaki megpróbálna összeköpködni egy mikrofont.

03:28
Tényleg megjött a Klára, beszarsz. Egy óriási pezsgővel megy oda MZP-hez, és azt kiabálja, hogy „Hát hogy beszopták, Petikém? Amúgy meg keresett a Feri!”. Hatalmas nyerítés, tesózás meg izomból hátbaveregetés kezdődik.

04:40
A Geri (Karácsony) biciklivel akar hazamenni, de olyan részeg, hogy a hely előtt próbál tekerni egy kuka tetején, és közben azt üvöltözi, hogy „Stop engem!”, majd annyira elkezd ezen vonyítani, hogy majdnem elvágódik. Páran körbeállják, de szerintem nem segíteni akarnak, csak arra várnak, hátha kiejti a kezéből a cigit.

05:54
Hát, szakadok, hallod. Karesz bocsánatot akart kérni a Rod Stewarttól az esküvőn történtek miatt, de akit játékosan hátba vágott, arról kiderült, hogy Vadai Ágnes. Mondom is neki hogy inkább emailt kéne küldeni a Rodnak, de már igazából mindketten leszarjuk, nyertünk, egyszer van ilyen az életben, meg talán San Marino ellen majd. Na, most be kell fejeznem, mert a Karesz mutatja, hogy fogjam a haját. Balfasz.