Szijjártó Péter szerint a Fidesz keresi annak lehetőségét, hogyan vonja felelősségre az utóbbi 8 év kormányfőit. A hírrel egyidőben kiszivárgott: a kormány cellákat bérelt az amerikai haditengerészeti bázis börtönében.

A miniszterelnöki hivatal először csak annyit közölt, hogy egy egészséges életmódot propagáló reklámfilmet akarnak forgatni a karibi fegyházban. De aztán az a hír is napvilágot látott, hogy Ferenc, Gyurcsany és Gordon, Bajnai nevekre rendelt csak odaútra szóló repülőjegyet Havannába Szijjártó Péter.

„Nehogy azt mondják, hogy elfogultak vagyunk a szocialistákkal szemben: nézzék meg, Orbán Viktor is kapott jegyet, igaz, az a Balatonfüredi Hotel Spa és Resort lakosztályába szól, de jelezni akartuk, ő is részese az elszámoltatásnak.” – írta ki a Facebookon a sajtótájékoztató közben Budai Gyula elszámoltatási biztos. Budai szerint ideje volt már egy fitnesz-videónak a volt kormányfőkkel, mert Schmitt Pál már öreg a tornához, és reméli, hogy egyszer majd Orbán Viktor is kijuthat a varázslatos Kubába.

"Aztán majd csinálhat magáról salsázós videókat a helyi papucsgyárban!" – zárta indulatosan sajtótájékoztatóját Szijjártó Péter, majd anyukája megsimogatta a fejét.

7 KOMMENT

  1. Ennyi erővel már Texasba is vihetnék őket, ott még van halálbüntetés.
    A hamburgeradóból futná néhány ezer dollárt kifizetni a villamosszékre.
    Persze, később fideszkéjéket is lehetne utánuk küldeni, Lézer S nyóc Jankóval az élen.

  2. Ez a hír megintcsak a balliberó média csúsztatása, ferdítése, hamisítása, meg ilyenek. A Nemzeti Együgyüttműködés Kormánya természetesen nem pazarolja az adófizetők és egykori magánnyugdíjpénztár-tagok pénzét luxusüdülőhelyekre Gyurcsány és Bajnai megbüntetésére. Medgyessy pedig már eleget szenvedett miniszterelnökként is Kubában.

    Gyurcsány Ferencre és Bajnai Gordonra szabad vadászati idényt fog biztosítani a kormány. Semjén Zsolt (egyik) miniszterelnök-helyettes úr a szalonkáknak és egyéb énekesmadaraknak elhárítása után ezen kártevőkről fog egyéni képviselői kezdeményezni. Jelenlegi terveink szerint az érintett politikusokat a helyszínen felkoncoltatnánk.

    Budai Gyula úr pedig, ha nem tudja, milyen hülyeséget is akar önállóan nyilatkozni, legközelebb kérdezze meg előbb tőlem!

  3. Szíjjártó Péter sajtótájékoztatója végén azt is jelezte, hogy -az emberek akaratából és 2/3-os felhatalmazásával- MINDEN ÉRINTETTET megbüntetnek az immáron súlyos bűncselekménynek számító államadósság-növelés kapcsán.
    Így minden magyar állampolgár méltó büntetésre számíthat, ugyanis bizonyíthatóan mindannyian jobban éltek a BŰNCSELEKMÉNYBŐL SZÁRMAZÓ PÉNZBŐL. A Hortobágyi Közmunka Program keretei sajnos nem elégségesek 10 millió ember megbüntetésére, ezért felkérték Pintér Sándor belügyminisztert, hogy Magyarország egész területét jelölje ki büntetés végrehajtási körletnek, ahol a fogvatartás körülményeinek 2 hónapon belül el kell érni a fegyház, de legalább a börtön fokozatot.
    A bejelentéstől teljesen függetlenül Lázár János frakcióvezető ismertette az új Alkotmány-módosítás koncepcióját, amelyet hamarosan elkészít és még ma éjszaka meg is vitatja és szavaz is róla a T. Ház, és amely kimondja, hogy bizonyos törvények hatálya alól kikerül a teljes Fidesz-KDNP frakció, azok családtagjai, ill. Szász Károly, esetleg még Simicska Lajos és Orbán Viktor urológusa.
    Feltehetően a bejelentésre reagált Deutsch Tamás a Twitteren, ahol a következőket írta a maga kersernyés, stand-up-os humorával:
    Ki a Fasz meri azt állítani, hogy ez nem jogállami megoldás?! Megszavaztátok Ferit 2006-ban?! Szopjatok genyók! Örüljetek geciládák, hogy legalább a seggbekúrást megússzátok!

  4. Szerintem ha megszületik ez a törvény,saját magukat is elítélhetik tized-harmadíziglen visszamenőleg.Lehet minden adósság a kárpótlási jegyeknél kezdődött.