A sajnálatos baleset az időjárás miatt történhetett, hirtelen vált fagyipont alattivá a hőmérséklet.

„Először csak a fékcsikorgás hallatszott, aztán a csattanás, a fánk teljesen szétroncsolta az autó elejét.” – számolt be a történtekről egy cukrász szemtanú. A Celldömölk külterületén található helyszínt azóta lezárta a rendőrség, javában folynak a mintavételezések és a forró csokoládék.

Bár a baleset fő okozója valószínűleg az időjárás, az ORFK előzetes jelentése szerint több kilónyi fehér port találtak a vétkes autójában, tehát nem kizárt, hogy a sofőr porcukor hatása alatt vezetett.  „Egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a közúti tortából az ilyen esetek, keserédes tapasztalataink vannak az olcsó, rossz minőségű porcukorral kapcsolatban.” – nyilatkozta a helyszínelők vezetője, aki szerint befolyásolt állapotban nem is szabadna a volán mögé ülnie a vezetőknek.

Az esetre reagálva Pintér Sándor belügyminiszter azonnal meglátogatta a budapesti Gerbeaud cukrászdát, és igen krémesnek nevezte a történteket.

7 KOMMENT

  1. komoly eset. a kiérkező Túrós -felfújta az ügyet, besorolta “csokis perecnek”. bár inkább csak lekvárosi bukta valójában.

    egy kicsit émelyítő. nem piskóta! mikor volt az eset? after eight?

    a lángos lovagokat nem kellett kihívni? nem volt (tejszín)habbal oltás?

    az aszfaltszilván egy kakaós csigát is elnyomott a keményre rizsfelfújt kerék?

    a burgonyafánkról lepattogzott egy kis fahéj… a kocsiról pedig szerteszóródtak császármorzsák, a citrommáz is összekarcolódott…

    egy amerikáner vezette? vagy gríz? tud róla a családja? haza csöröge?