A miniszter még a Magyar Tudományos Akadémiát is be akarta olvasztani egy dunaújvárosi erőműben.

ttt

Újabb részletek derültek Palkovics László átszervezési terveiről. Az innovációs és technológiai miniszter állítólag költséghatékonyság címen összevonná a TV2-t a rendőrséggel, és a Rendőrpalotába költöztetné a csatornát.

A Nemzeti Nyomozóiroda és a Főügyészség részleteket is elárult a HírCsárdának. Azt írták, Palkovics állítólag összevonta a szemöldökét, mert túl “nehézkes és darabos” az információáramlás rendőrség és a TV2 között. Többször is előfordult, hogy Gönczi Gábornak kellett előállítania és kihallgatnia egy rendőrhadnagyot, hogy meglegyen a felkonfja, de olyan is előfordult, hogy egy körözés előbb jelent meg a police.hu-n mint a Tényekben. Utóbbi miatt sajnos Marsi Anikónak le kellett váltania az országos rendőr-főkapitányt.

Palkovics eredetileg a Magyar Tudományos Akadémiát akarta beolvasztani egy dunaújvárosi erőműben, de a sok fennakadás miatt előrevette a rendőrség ügyét, így végre használni tudják a Rendőrpalota tetején lévő parabolákat.

Szintén hír, hogy Polt Pétert beolvasztanák a Ripostba, a Pesti Srácokat pedig összevonnák a kukaholdinggal, a KLIK-ket viszont az Origo alá rendelnék be, hogy a központ végre értesülhessen a jövőbeni diákbuktatásokról.

Halász János, a Nemzetbiztonsági bizottság alelnöke azt is elmondta, hogy egyelőre csak a TEK makacskodik, mert helyhiány miatt nem tud beállni G. Fodor Gábor alá, de reményei szerint előbb-utóbb ugyanúgy beadják a derekukat, mint a titkosszolgálatok Bayer Zsoltnak.

3 KOMMENT

  1. Szellemet a palackba:

    “A vidéki választók aktivitásáról, inaktivitásáról, az információáramlásról és a média szabadságáról rendezett volna konferenciát a Szabad Piac Alapítvány szeptember 5-én Sopronban, a Soproni Egyetem azonban két nappal az esemény előtt váratlanul felmondta a civilekkel küldött szerződést” – írja a Magyar Hang. A rendezvényen Kész Zoltán volt országgyűlési képviselő, az alapítvány tiszteletbeli elnöke mellett Jeszenszky Géza korábbi külügyminiszter, Juhász Attila, a Political Capital vezető elemzője, Joób Márk egyetemi professzor és Varga Norbert egyetemi docens, az ellenzék soproni polgármesterjelöltje is felszólalt volna, írja a lap.”

    Ne legyetek már ennyire beszarva

  2. Az ellenzéki oldal viszont nem összevon hanem osztódik. A D.K. megtartva a röviditést Dobrev Klára néven működik bár gondolkoztak a Gyurcsány Pártja elnevezésen is Röviden Gy. P. Ezt azonban elvetették a gyépések tiltakozása miatt.