A hazai pedofiltársadalom megdöbbent azon, hogy bánnak a gyerekekkel az iskolákban fellépő kormánypárti politikusok.

fidd

Egy gyakorlott molesztáló egy fővárosi gimnázium tornatermébe bújt el a borzalmak elől.

“Mit mutogatják ezek magukat állandóan? Meg mit fotózkodnak? Nekik lehet?Életemben ennyit nem hajoltam le egy hatéves kisfiúhoz, pláne ilyen borszaggal! Dögölne meg az ilyen beteg állat, ha lenne nálam egy gyerek, a közelébe sem engedném!”

– mesélte egy rendszeres visszaeső, aki tehetetlenül nézte végig, ahogy a politikusok fogdossák és puszilgatják a gyerekeket, majd utánuk köpött.

Mivel az összes iskolába jutott fideszes delegált, a legtöbb pedofilt megbotránkoztatták, többen a ballonkabátjukban rejtőzve vészelték át a szórólapozást, mások bátran kiálltak, és maguk térdeltek szalmára a kisfiúk elé, hogy szemléltessék, milyen megalázó az ilyen. Van, aki az isteni igazságszolgáltatásban bízik.

“Ami sok, az sok! Almával csalogatjátok őket? A gyomrom kifordul tőletek! De nyugalom, nem marad el a kárhozat, Isten megbüntet titeket!”

– üzente egy püspök, akit végül előállított a rendőrség, mert több tablót is ellopott.

A többi tapasztalt gyermekmolesztáló viszont nem hagyja annyiban, az UNICEF-hez fordulnak, hogy a szervezet tegyen valamit a gyerekekért, mielőtt egy életre megnyomorodnak.

Egy pedofil páros megpróbálta a maga kezébe venni az ügyet és cukorkákkal elcsalogatni a gyerekeket a politikusoktól, de rosszul jártak, ugyanis néhány szülő megverte őket, mert azt hitték, egy gyerekét sétáltató meleg párt látnak.