A tökéletes magyar egészségügyet több beteg is megpróbálta besározni.

fero kocsog

Nagy Feró a magyar kórházakat dicsérte a minap, és kilátásba helyezte: aki kritizálni meri a magyar egészségügyet, azt nyakon vágja. Nos, a nemzet csótánya állta a szavát, olyannyira, hogy most garázdaság és testi sértés miatt eljárás indulhat ellene. A Beatrice énekese kontrollra ment a Honvédkórházba, de vizsgálatig nem jutott, mert több beteggel is összeveszett. A viták tettlegességig fajultak, Feró agyba-főbe vert több ápoltat a kórházban.

“Kurvára becsüljék meg a türelmemet, meg, hogy ennyivel megúszták! Jött a köcsög nekem, hogy nem kapott időpontot a gyereke az Ortopéd Klinikán, meg, hogy nem volt wc-papír meg ágy… Hát a faszomba, akkorát kapott, hogy kihullott a haja! Így kritizáld a magyar egészségügyet te nyomorék! Lábtöréshez sivalkodott gipszért az egyik…Tartsd egyenesen bazmeg, ne sírjunk már!

A másik meg, hogy egy kenyeret kapott barna parizerrel, aztán meg, hogy nincs étvágya. a hazugságot nem bírom, lerúgtam a veséjét, ahogy kell. Röhögnöm kellett, amikor szánalmasan kapaszkodott az infúziós állványába.

Jött nekem a következő nyomorék az intenzíven, hogy jaaaj, neki nem jutott altatóorvos, meg nővér, meg külföldön a doki, meg csótányok…Egy igazi férfi nem sír bazmeg! Kicsit megfojtogattam, aztán kapott még, amikor azt hazudta, nincs koraszülött osztály! Egy bunkó kivetette a manduláját, aztán panaszkodott, hogy fertőzést kapott. Visszatuszkoltam neki a picsába, szedje akkor ki maga!Eszem-faszom megáll!”

– védekezett a rendőröknek Nagy Feró, aki ellen valószínűleg eljárás indulhat, de csak valószínűleg.

6 KOMMENT

  1. Egész(ség) ügyi felmérés eredményei

    Az ágyszám csökkentő bizottság megállapítása szerint, a rendszerváltásnak van a legtöbb betege! A szülészet munka nélkül. A belgyógyász nyomorfekéllyel ápolja betegeit. A törvényhozásban a szív (elég)telenség aggasztó méreteket ölt. Ugyanakkor a vörös vérszívók kóros elszaporodása figyelhető meg, ami a szervezetet tovább gyengíti. A terepeauták tanácstalanok a kezelést illetően! Folyton vért kölcsönöznek, de a beteg saját vérét elszívják eladják! A sebész tehetetlenül nézi a sok sebből vérző országot! A fülész nem érti az elharapózó süketséget a jajkiáltások iránt! Az idegorvos idegbajt kap a sok bolondtól, aki őt akarja orvosolni. Az elmeorvos eszelősen keres egy ép elmét, hogy viszonyítási alapja legyen a bolondság eldöntéséhez. De nem talál olyan bolondot, aki hajlandó lenne magáról egy elmeorvosi vizsgálatot nyilvánosságra hozni. Az urológus a kiválasztást nem tudja feljavítani. A pangó vizelet a hólyagok feszülését okozza, s ez újabb feszültséghez vezet. A vérben felszaporodó vizelet az agy működését rontja (húgyagyúság), ami a katasztrófa bekövetkeztét előrevetíti. A boncmesterek a halálos kór okát boncolgatják. S a gyilkos vitákban erkölcsi hullák termelődnek, akik aztán temetetlenül tovább ülnek az ülésteremben.
    Cseppben a tenger, egészségügyünkben az egész ügyünk. 1992.

  2. Közhelyes közkórház

    A takarítónő az őrület határát súrolja! A nővérek végkielégítést kapnak. A gyógytornász a bolondját járatja. A cukrásznak nincs „sütni valója”! A szakácsnő összeszűri a levet a kuktával. A hentes savanyú pofát vág, disznó főnöke disznósága miatt!
    Az orvosok képtelenek kezelni, a haldokló betegbiztosítást. A beteg anorexiás, sovány, mint az elmúlt hét szűk esztendő! Kopog a szeme, mint a szívleállás jelzője!
    Az orr-fül-gégész nem köti orromra a bajom, és a füle botját se mozgatja. A sebész nem gyógyít vérző szívet, a szülészeten nem születik gól, megoldás, se eredmény! Az elme osztályon magukra találnak a hozzátartozók! A nőgyógyász nagy feneket kerít, és résen van! Az urológus minden követ megmozgat! A szemész a válságból se lát kiutat.
    A járó betegek, a végüket járják. A fekvőbetegek ágyát, csak az imádság tatja, a leépítés ellen. A beteg, ha orvost lát, inába száll a bátorsága, és farkasszemet néz! Az „elfekvők, elfekszenek otthon, és hálni jár beléjük a lélek! A haldoklók azzal a reménnyel indulnak a másvilágra, hátha ott jobb dolguk lesz!

  3. Közérzetjavító intézkedések
    Az egészségügyben:

    16-36-ig ingyenessé válik a nem fogászati tömés, megegyezés útján díjazás kérhető!
    Konditermet, színes TV-t. újság, előfizetést kapnak a mozgáskorlátozottak a börtönben!
    Ingyenessé válik a májátültetés annak, aki valamely kocsmából harminc éves törzsgárda tagságot igazol!
    Útlevél illetékmentes a másvilágra utazás, sírhely, temetés, egyéb költségek emelkednek!
    VÁM fizetésmentesen hozható be, a tolókocsi, az utcáról a lakásba!
    Magas vérnyomás ellen, ingyen gyűjthet piócát!
    Alacsony vérnyomás ellen, gondoljon Bokros második csomagjára!
    Fogfájásra keressen kocsmát! Ott ingyen kiverik a fogát!
    Ne olvasson kormánysajtót! Nem lesz hályogos szemű!
    1998 humor fesztiválon felvették, adásból kihagyták!