A első epizód a ködös “Kilépés” címet viseli majd.

Boris-Johnson-1gg

A Netflix újabb tíz részre leszerződött a Brexit alkotóival, így a világ legnépszerűbb film és sorozat streamszolgáltatója egy hónapig vetítheti a népszerű brit sorozatot. A cég elnök-vezérigazgatója érthetően boldog volt a szerződés aláírása után.

“Már az eleje óta rajongója vagyok a sorozatnak, hihetetlen, hogyan fokozzák az izgalmakat. Bámulatos volt például, ahogy az első évad befejező részét eltolták a következő két idény végére! A nézettségi adatok is elég jók, örülök, hogy a producerek még időben átváltottak az uncsi Mayről Boris Johnsonra, szerintem az új részekben sem fogunk csalódni! Külön büszkeséggel tölt el, hogy ismét sikerült rálicitálnunk a Nickelodeonra!”

– mondta Reed Hastings, aki hozzátette, a Felfüggesztés című Fidesz/Európai Néppárt koprodukció óta nem látott ennyire lebilincselő sorozatot.

Hamarosan elkezdődik az új módosító indítványok olvasópróbája, a tervek szerint az első epizódnak a sejtelmes “Kilépés” lesz a címe, ennél többet azonban nem akartak elmondani az alkotók.

2 KOMMENT

  1. Köszönjük a Miniszterelnök Úrnak a nagyszerű sorozatot! Örülök, hogy újra készülnek olyan alkotások, amik bemutatják a hanyatló Nyugaton burjánzó devianciát! Tanulják meg csak értékelni a fiatalok, hogy egy olyan országban élhetnek, ahol nem fordulhatnak elő olyasmik, hogy egy népszavazáson nem a miniszterelnök akarata szerint szavaznak, hogy lemond a miniszterelnök, vagy hogy parlamenti képviselők mondják meg a miniszterelnöknek, hogy mit csináljon!