Van, aki annyira meghúzza a nadrágszíjat, hogy már nem ad új számot a Spotify-playlistjéhez, mások az afteren spórolnak.

Napi 1 Insta-sztori – ennyit engedélyez magának Enikő, a budapesti vállalkozó, akit arról kérdeztünk, hogyan érinti őt a nagy energiaválság és hogyan fogja kigazdálkodni az egyre dráguló életet.

A lány elmondta, tudatosan kerüli a GIF-eket, és már most szigorúan napi ötben korlátozza az emoji-használatot is.

Ma küldtem utoljára „burn”-t a szomszéd dongalábú kisfiának

– szomorkodott.

A nadrágszíjat legjobban a nagycsaládosoknak kell összehúzniuk, egy általunk megkérdezett, V. kerületben élő család már most jelentős megszorításokat alkalmaz, főleg a Netflixen vágtak nagyot.

Egy ideje már átugorjuk a bevezetőket a sorozatok elején, és lassan sikerült elérnünk, hogy egyik rész után egyből jöjjön a másik, semmi stáblista. December kemény lesz, maximum az HBO Maxon tudom levenni a szinkront, de nem tudom, meddig. Ha a Pornhubon sem szűrhetek a kedvenceimre, a házasságom is tönkremegy!

– mondta a családfő, aki elismerte azt is, már legalább 2 hónapja nem adott új kedvencet a playlistjéhez a Spotify-on, és a jelenlegi energetikai válságban egy jó ideig nem is fog.

Kemény időszak jön tehát, ami a harcedzett férfiakat is megviselheti. A Nyugati-térnél kaptuk el „Pablót”, akinek már tekintetén látszódott, hogy ínséges időszak elé néz.

Sokkal alacsonyabb nőm van és már nem dobok rá a kokóra semmit. Max felesezek, nem akarok én tönkremenni. Nem tudom, mit hoz a jövő, annyi biztos, hogy ilyen benzinárak mellett a jövő héttől a büntetőfékezésről is le kell mondanom. Nem lesz szép.

– mesélte.