A közterület-felügyelet arra kéri a lakosságokat, hogy a jelölteket a megfelelő szelektív gyűjtőbe rakják: a mostanit is a papírhulladéknak fenntartott, kék gyűjtőből szedték ki.

politikus kuka

Miután elvégezték rajta a szükséges egészségügyi vizsgálatokat a jelölt máris kampányolásba kezdett. Az M1 stúdiójában vele készült másfél órás interjú során érdemi munkát és összefogást ígért a mostani ellenzéki huzavona helyett, meghirdette a parkolók helyett parkok programot és összefogásra szólított fel.

Hozzátette: nem tartja magát a Fidesz jelöltjének, mert ő kívül van a politikán és úgy érzi itt az ideje a budapestiek érdekeit szem előtt tartani.

Az interjú végén pedig bejelentette, hogy már össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges számú ajánlást. Miután a jelölt neve nem hangzott el az M1 műsorában, a HírCsárda közérdekű adatigénylést nyújtott be az MTVA-hoz, azonban az ehhez szükséges 2 millió forint nem áll rendelkezésünkre.

3 KOMMENT

  1. Talán az unokáinknak:

    “A brazil rendőrség gyilkosság miatt nyomoz annak a tisztségviselőnek az ügyében, aki azon dolgozott, hogy megvédje az őslakosokat azoktól a farmerektől és fakitermelőktől, akik el akarják foglalni a földjeiket. Maxciel Pereira dos Santost kétszer lőtték fejbe Tabatinga városában, közel a kolumbiai és a perui határhoz, amikor egy forgalmas utcán motorozott. A szakszervezet szerint Santost a családja szeme láttára ölték meg.
    A férfi évek óta dolgozott azon, hogy a vadászok, a farmerek és a fakitermelők ne léphessenek be illegálisan a Vale do Javari rezervátum területére, ahol a legtöbb elszigetelt törzs él. Brazíliában 2017-ben 57 környezetvédelmi aktivistát öltek meg.”

  2. “A következő évtizedben világszerte 1800 milliárd dollárt, azaz nagyjából 541 ezer milliárd forintot kellene azokra a stratégiákra költeni, amelyek lehetővé tennék, hogy a Föld alkalmazkodjon a klímaváltozáshoz – írja az MTI a Globális Alkalmazkodási Bizottság (Global Commission on Adaptation) jelentésére hivatkozva. A Ban Ki Mun korábbi ENSZ-főtitkár, Bill Gates, a Microsoft társalapítója és Krisztalina Georgieva, a Világbank igazgatója által vezetett Globális Alkalmazkodási Bizottság egy kutatókat, közgazdászokat, városlakókat, gazdákat, polgármestereket és vállalatvezetőket tömörítő szervezet.

    A globális bizottság szerint a gazdagabb országoknak erkölcsi kötelességük befektetni olyan adaptációs intézkedésekbe, amelyek az egész világ javát szolgálják, ugyanis az éghajlatváltozás hatásaival leginkább küzdő országok a felelősek a legkevésbé a problémákért – mutatott rá a jelentés.”

  3. Közoktatás eltemetve:
    “Kásler Miklós minisztériuma nyár elején, miután megírtuk, hogy a nácibarát Takaró Mihály is szerepet kapott a jövőre bevezetendő új Nemzeti alaptanterv (NAT) kidolgozásában, hetekkel később volt csak hajlandó elismerni ennek tényét, de azt további hetekig nem volt hajlandó elárulni, sem a hvg.hu, sem ellenzéki képviselők kérdéseire, hogy mely háttérintézménye fizeti-foglalkoztatja a Horthyért és antiszemita szerzőkért rajongó – friss megbízásában momentán pont a magyar irodalom kerettantervért felelős – irodalomtörténészt.
    Szél Bernadett újabb, lapunkéval azonos tartalmú, de az Oktatási Hivatalhoz (OH) benyújtott adatigénylésére múlt kedden viszont – a 15 napos határidő lejártának utolsó napján – megérkezett az OH reakciója (ami – mint korábban kiderült – valójában ugyanúgy az Emmié). Csakhogy abban különös módon nem „közel ötven” szakértő neve szerepelt, hanem csak háromé, a már elismert Takaró Mihályon kívül még kettőé.”

    Ki tud itt nevetni???