A magyar kormány onnan kapott támadást, ahonnan nem számított rá. Orbánék ezt most nagyon benézték, látszik is, hogy jókora zavar támadt a kormánykommunikációban.

Hatalmas öngólt rúgott a magyar kormány, Orbán Viktor akkora pofont kapott, amiből nem lehet már felállni. A Fidesz-KDNP-nél most igencsak melléfogtak, már ők is érzik, hogy most nem lesz elég az, ami eddig volt. Hasonlóan véli a politikai elemző is.

Orbánék ezt most nagyon elmérték. Törésvonalak láthatóak a magyar kormányban is, recseg-ropog a Nemzeti Együtműködés Rendszere. Aligha élik túl, ezt most már nehéz lesz kimagyarázni, ha egyáltalán lehet. A magyar kormány most átlépett egy határt!

 

– mondta.

Orbán-kormány onnan kapott támadást, ahonnan nem számított rá.

Ők már nem lesznek olyan elnézőek, mint az eddigiek.

Ez egy hatalmas figyelmeztető és felkiáltó jel a magyar kormánynak. A médiaelemző szakember szerint is.

A kormány kezd kétségbeesni, kapkod, totális tanácstalanság tapasztalható, ezt jelzi, hogy jókora zavar támadt a kormánykommunikációban.Most aztán vakarhatják a fejüket a kormányban, hogy mitévők legyenek.

– húzta alá.

Most aztán tényleg alaposan elszámolta magát a kormány, elértek egy olyan lélektani határt, és egy olyan történelmi mélypontra jutottak, ahonnan már nincs visszaút. Úgy néz ki, repedezik a rendszer.

Ezt már nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni!

– mondta egy közvéleménykutató cég alapítója.

A kormány körül fogy a levegő és szorul a hurok, miközben lehullt a lepel és kimutatták a méregfogukat. Ezt bizonyítják az egyre erőteljesebb tüntetések is. Ahogy egy főszervező fogalmaz:

A magyar nép jelezte: eddig és ne tovább. Ők bátrak és hangosak, ezt a kritikus tömeget már nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Látszik, hogy ez most teljesen más, kezdik olyanok is felemelni a hangjukat, akik eddig nem mertek megszólalni. A tiltakozások is ezt mutatják, rengeteg olyan új elemet lehet látni, amit az eddigi tüntetéseken nem.

Az internet is felrobbant, a kommentelők dühös posztjai is azt mutatják, hogy most végre megmozdult, elindult valami.

Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! Kiváncsi vagyok, mit mondanak erre a fidesz nyaloncok!

– írta egy ember, majd sietve hozzátette, hogy nem hagyják.