Vége az eszetlen, hedonista gyűlölködésnek, megszorításokkal kell szembenézne annak, aki változatlanul mindenkit utálni akar.

A Magyarországot különösen sújtó gazdasági krízis miatt a kormánynak újabb korlátozó intézkedéseket kell hoznia: a jövő hónaptól több, korábban kirekesztett csoport gyűlölése is tilos lesz, hogy a fizető rétegek legalább egy ideig ne külföldön költsék el a pénzüket.

Július 1-től maximum 3 embercsoport gyűlölését engedélyezi a kormány: a melegekét, a tanárokét és az iszlám “emberekét”. A többi kategóriára viszont határozatlan idejű gyűlölködési moratóriumot vezetnek be.

A tanárok esete egyedi, őket a három hónapos nyári szabadságuk alatt végig lehet utálni, de ősztől, ahogy jön a kréták, vécépapírok és a tisztítószerek beszerezések időszaka, a pedagógusok is automatikusan a moratórium hatálya alá esnek majd.

Három embercsoport kirekesztését még kibírja a gazdaság, többet nem nagyon, csak nagyon indokolt esetben, külön kérvény benyújtása után lehet engedélyt kapni egy negyedik csoport utálatára. A gyűlöletstopra ajánlásokat is megfogalmazott a kormány.

Kérjük az embereket, hogy a válság végéig ne gyűlöljék a zsidókat! Szépen csorgatnak az államkasszába! A melegek is, de ők csak hisztiznek, hogy elmennek, végül úgyis itthon maradnak, tehát az ő folytatólagos utálatukat a nemzetgazdasági érdekek teszik indkolttá. Vannak egyéb kivételek: mivel a törvény a romákat nem sorolja az embercsoportok közé, ezért rájuk nem vonatozik a korlátozás, őket ugyanúgy lehet utálni a jövőben is

– mondta Varga Mihály.

A  pénzügyminiszter közölte azt is, hogy fontos változások lépnek életben a külföldről érkezők megvetésében is. Mivel az iszlámok (iszlámék) nem számítanak menekültnek, csak migránsnak, így őket változatlanul lehet utálni, ahogy azt a kormányplakát is jelzi, viszont a rendkívüli helyzetre való tekintettel a túlságosan lebarnult ukrán vendégmunkások mentesülnek a mérhetetlen ellenszenv alól.

(Fontos, hogy az otthon maradt, a háborúban harcoló, hazájukat védő ukránok továbbra is a gyűlölet tárgyát képezik! Az utálat elmulasztása hatósági eljárást von maga után!)

A gyűlölködési moratórium alól részleges felmentést kaphatnak az öngyűlölő magyarok, illetve teljes mentességet az öngyilkosok, így a jövőben nem nagyon lesz miért lebeszélni őket a végső tettükről.