Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság – de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés.

201506-mel.jpg

1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed – elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a buszon.

2. A szivárvány már a Bibliában is a homoszexualitáshoz kapcsolódott: az Írás szerint így jelezte Isten Noénak, hogy nyugodtan kiköthet, az összes meleg megfulladt.

3. Svédországban is legális a melegházasság, ezért az emberek a kutyájukkal, asztalukkal, sőt, kedvenc számítógépes játékukkal is házasságra léphetnek. Ezért tartanak ott, ahol.

4. Az angol szlengben azért nevezik „fairy”-nek, vagyis tündérnek is a melegeket, mert éjszaka, az ablakon át érkeznek a kisgyerekek szobájába és szájába.

5. A labdarúgásban külön nemzetközi csapata van a melegeknek: a szurkolók olasz válogatottként emlegetik őket leggyakrabban.

6. A melegházasság legalizálását a Facebookon 85%-ban heteroszexuális felhasználók ünnepelték – maguk a melegek azért nem, mert nagy részük boldog volt a „csak úgy elvagyunk” típusú
kapcsolattal is.

7. Az Árpád-ház kihalása is a melegkhez köthető: III. András magyar királyt egy vadászat alkalmával állták körül, ekkor kapta el a betegséget, amibe később belehalt.

8. A szivárványszínű zászlón minden színnek más jelentése van, sorrendben a magyarok (rózsaszín) minden (piros) szikráját (narancs) eltüntetjük (sárga) a Földről (zöld) éljenek (türkiz) a szabadkőműves (indigó) gyíkemberek (lila).

9. A közhiedelemmel ellentétben a Paradicsomban nem a kígyó vette rá Ádámot és Évát a bűnbeesésre, hanem egy homoszexuális bölcsész.

10. Néhány ismertebb homoszexuális a történelemből: Sztálin, Hitler, Mengele, Pol Pot, Szamuely Tibor, Alain Delon.

104 KOMMENT

  1. Ennyi szellemtelen, primitív butaaságot eddig sehol sem olvastam. A melegekhez semmi közöm, több gyermek és unoka birtokában nem is vagyok meleg, de a 10 ostobaság olvastán barátaimnak tartom meleg EMBERtársaimat is és továbbra is terjesztem a tolerancia elvét.

  2. Én toleráns vagyok, az evolúció és a természet sajnos már nem annyira. Így hát aki saját nemével köt házasságot azok pont úgy járnak mint a dinók és vagy mint a Neander-völgyiek… Természetesen neked jogod van a kihaláshoz, nekem pedig a túléléshez és ahhoz, hogy átörökítve a génjeimet a családom és a szeretteim fennmaradjanak!

    Ne mondja nekem senki azt, hogy az egy jó dolog, ha emberek utódok nélkül kihalnak se velük együtt családfáik örökké megszűnnek létezni. Szóval amiben ti jogokat láttok abban én tragédiát, ahogy tragédiát látok abban is, ha meddő egy nő és nem lehet saját gyereke.

    Szóval én toleráns vagyok, de számomra az élet értelme akkor is a fennmaradás, az pedig ma még egyetlen módon lehetséges:

    A természet törvényei szerint.

  3. “A közhiedelemmel ellentétben a Paradicsomban nem a kígyó vette rá Ádámot a bűnbeesésre, hanem egy homoszexuális bölcsész.”

    Büntetésük pedig a következő:
    A világmindenség végéig és tovább kell szolgálniuk az Urat a McDonalds, Burger King és Starbucks kiszolgáló egységekben.

  4. @pcomment: Nos, ami a humor illeti! több kabaré-betét és szatira szerzőjeként a humorérzék nevű szakmai ártalommal vagyok sújtva. De ha a 10 pont a humor kategóriájában íródott, akkor őszintén gratulálok a humoristának.

  5. @oldboy100: Elárulom, a kabaré nem túl szórakoztató, sőt manapság kifejezetten egy unalmas műfaj, ami a kiöregedett úttörőket mozgatja meg egyedül, akiknek Sas József sziporkázó humorbombái jelentik a szórakoztatás csúcsát.

  6. @zolij: Nem fajokról van szó. Hanem egyedekről, családokról.

    De még egyszer mondom közöm nincs hozzá, hogy ki kivel akar élni.

    Engem ez a része nem is érdekel.

    Viszont az állam a politikusok és ezek az ideológusok akkor se csináljanak úgy, mintha ez emberi jogi kérdés volna, mert ez nem az. És ami a legfontosabb, eszükbe se jusson az, hogy olyan gyerekeknek akarják “természetesnek” feltüntetni a kihalást, és vele a homoszexualitást, akik még a szexuális felvilágosításra sem érettek.

    Szóval nehogy eljussunk majd odáig, hogy toleranciára hivatkozva kezdi majd el egy állam ivartalanítani a gyermekeket, ilyen módon kiirtva még a családfájukat is.

    Arról sem vagyok meggyőződve, hogy a ma élő homoszexuálisok többsége nem e ugyanazon ideológusok és a média által ivartalanítással elkövetett családfairtásának áldozatai…

  7. @oldboy100 – aki a hírcsárdán nem tudja, hogy álhíreket és nem komolyan veendő cikkeket talál, az először böngéssze végig az oldalt, mielőtt újabb kabarét írna. 😀

  8. “Viszont az állam a politikusok és ezek az ideológusok akkor se csináljanak úgy, mintha ez emberi jogi kérdés volna, mert ez nem az. És ami a legfontosabb, eszükbe se jusson az, hogy olyan gyerekeknek akarják “természetesnek” feltüntetni a kihalást, és vele a homoszexualitást, akik még a szexuális felvilágosításra sem érettek.”

    1: bebaszna, ha a gyerekeimnek egy politikus, az allam vagy ideologusok probalnak elmagyarazni, hogyan mukodik a vilag. Ezert van apja es anyja.
    2: en, mint szulo elmondhatom a gyeerekeimnek, hogy a homoszexualitas termeszetes? Megengeded?

  9. köszönöm szépen a posztot
    10 dolog, ami nem érdekel a melegekről
    ezért bele sem néztem

    valamint a meleg fenekük sem érdekel

    kedves homoszexuálisok: lehetne valami jobb hivatkozást találni önmagukra ?
    mindenki, önök is jobban járnának

  10. Én mindig úgy tudtam, hogy a buzi az queer. Meglepődve láttam, hogy elkezdték ők is használni. Az egyszerűség kedvéért mi is hivatalosíthatnánk a buzi szót. az lmgtq-nál (és még ki tudja hány mássalhangzó kerül mögé) jobb.

  11. @Free-Press: nem akarlak megijeszteni, de a legtöbb esetben, mielőtt egy meleg lehorgonyzik a saját neménél, kipróbálja a hagyományos verziót is és elég sok esetben gyerekáldással végződik a próbálkozás. Plusz van egy csomó egyéb tényező is, ami egy amúgy hetero szülők által összehozott magzatot hajlamosíthat rá (pl. meglévő idősebb fiútestvérek – ez valahogy az anya hormonjaival függ össze).

    Szóval arra várni, hogy egyszer majd csak eltűnik ez a jelenség, kicsit hiábavaló:)

    A cikkhez: az 5-ös pont briliáns, már azért megérte az erőfeszítést:)

  12. @Free-Press: @oldboy100: “Nos, ami a humor illeti! több kabaré-betét és szatira szerzőjeként a humorérzék nevű szakmai ártalommal vagyok sújtva.”

    Csak nem a Sass kabarehoz irogat ? Mert ilyen homorerzekkel csak azt tudom elkepzelni… 🙂

    Nem kell megsertodni, nem provokalok! Csak probalok vicces lenni, ami ugye lathatoan nem egyszeru az Internet vilagaban…

  13. @Locassen: Engem nem tudsz megijeszteni, feltehetőleg minden emberben benne van a homoszexuális hajlam, csak az emberek legalább 90%-nál alapból felülírja azaz ösztön, hogy fent kell maradnia.

    Senki nem várja, hogy eltűnjön ez a jelenség, mert mindig lesznek, csak sok ideig a társadalom elvárta és rákényszerítette az emberekre, hogy a hagyományos életvitelt válasszák.

    Ennek a társadalmi kényszernek volt köszönhető, hogy sokan fennmaradtak.

    Ma meg azt hirdetik, hogy legyenek egyenlő jogok. Csakhogy pont, a melegházasság bevezetésével vonják meg sokaktól azt a jogot, ami a többi embernek jár. Hogy átörökítheti a génjeit.

  14. @Free-Press: “Csakhogy pont, a melegházasság bevezetésével vonják meg sokaktól azt a jogot, ami a többi embernek jár. Hogy átörökítheti a génjeit.”

    O baszod, valamirol lemaradtam? Ezentul kotelezo lesz a meleghazassag?

  15. @spinat: persze, megfigyeltek ilyet, ha egy szűk helyre kényszerítették őket, élelmet nem adtak nekik, plusz árammal sokkolták őket – azaz teljesen természetes körülmények között.
    (bocs, egy melegvízben élő barnamoszatról teljesen természetes környezetében bizonyították, hogy meleg)

  16. @Free-Press: ” feltehetőleg minden emberben benne van a homoszexuális hajlam, csak az emberek legalább 90%-nál alapból felülírja azaz ösztön, hogy fent kell maradnia”

    veled nagyon nagy problémák vannak ha azt gondolod, hogy mások csak azért nem melegek mert szaporodni akarnak.

  17. @Alec: Röviden: Csak.

    Hosszaban., meg azért drága barátom, mert pár éve, jópár éve értelmes dolgokról folyt it nagybaszó. Most már csak az abszolút primitív ajvékólást látni.

    Azt meg hogy hova megyek, vagy sem had döntsem már el én. Köszi.

  18. A hetero életforma életképtelen és egyébként is ellentétes a Korán tanításaival! Persze ez is a hanyatló Kelet legújabb hóbortja.

    Bolgáriában már régen megindultak a mozgalmak, amik a különböző neműek házasságának betiltását szorgalmazta, de neokommunista-liberálkaptalista-szélsőbuddhista propaganda elkaszálta. De fogunk mi még győzni!

  19. @Free-Press: “Csakhogy pont, a melegházasság bevezetésével vonják meg sokaktól azt a jogot, ami a többi embernek jár. Hogy átörökítheti a génjeit.”

    Mivaaaaan? Értem én, hogy Hírcsárda meg minden, de ez a poén nagyon nem jött át. Megteszed, hogy elmagyarázod?

  20. @János: Szerintem ez elég nagy öngól. 🙂 Igen a kannibalizmus is tök természetes bizonyos fajoknál. Attól még persze hogy valami természetes, nem szükséges hogy “jó” is legyen, de a lényeg hogy a buzulást természetellenesnek beállítani butaság.
    Én amúgy sem vagyok híve az ember és a természet szembeállításának, mivel az ember ugyanúgy a természet része mint a növények és az állatok, definíció szerint nem csinálhat semmi olyat ami természetellenes. Ártani persze árthat a környezetének, de azt bármilyen más faj is megteheti, és ha az nem természetellenes akkor az ember tevékenysége mitől?

  21. @Free-Press: Emberi jogi kérdés az, hogy megtilt-e a társadalom az egyes embereknek olyasmit, amivel senkinek nem ártanak, és teljesen a magánügyük. Ilyen szempontból lényegtelen, hogy most épp a melegek házassága a téma.
    Egy egyed pedig nem tud kihalni, milyen marhaság már ez. 🙂 Kihalni egy faj tud(jelenleg az emberiséget finoman szólva sem veszélyezteti ez), az egyed meghalni képes, meg is hal, de azon nem változtat hogy volt-e utódja. És olyasmivel ha kérhetlek ne fárassz hogy a génjeinkben tovább élünk, mert nem élünk tovább.

  22. @Dr. Fred Edison: Hosszú idő alatt kialakult szerves fejlődés eredménye az erkölcs, a hagyományok, a szokások, de még a jog is.
    Nem lehet ezeket önkényesen egyik napról a másikra megváltoztatni.
    Hiába hirdeted ki, hogy mostantól új a törvény és akár három felesége is lehet egy férfinak, vagy egy lány hozzámehet a saját apjához, attól még ezt a társadalom nem fogja elfogadni.

  23. @Free-Press: Nos, én hetero vagyok és semmiféle erőfeszítésembe nem kerül, hogy elfogadjam a másságot, annak ellenére, hogy rosszul vagyok, ha férfiakat látok csókolózni. Az az ő magánügyük. Ha nekem nem tetszik, az pedig az én magánügyem. Ha kimennek parádézni, tegyék. Én akkor nem megyek arra. A tolerancia csak akkor nevezhető toleranciának, ha azt is elfogadjuk, ami nem tetszik vagy nem értünk egyet vele.
    Egyébiránt épp kihalni készülök, mert nem nemzek utódokat. Miért? Magánügy…
    Borzalmas érzés elhihetitek…

  24. Az emberek nagyresze homokos. Aki tiltakozik ellene, az nyilvanvaloan az, hiszen csak magat gyozkodi. Akinek meg nincs baja a melegekkel, az meg evidens hogy buzi.

  25. @János: Pontosan, nem lehet pillanatok alatt megváltoztatni. Van hogy éveknek kell eltelniük. Az USA-ban is 40 éve még büntetendő volt a buzulás, ma meg itt tartunk. Ahogy írod, ez a szerves fejlődés része. Az elfogadóbb társadalom a jobb társadalom, ezt meg kell tanulni. Nem egyszerű, de szerencsére van remény. 🙂

  26. Kötelező buzulással kéne a sok homofobot, együttérzővé tenni a melegek iránt. Jó kis segggbekurás utén, átéreznek, milyen nehéz is melegnek lenni. Bele kene írni az alkotmányba a kényszer buzulást.

  27. “A közhiedelemmel ellentétben a Paradicsomban nem a kígyó vette rá Ádámot és Évát a bűnbeesésre, hanem egy homoszexuális bölcsész.” Ádám megerőszakolta Évát és jól felcsinálta. Jobban tette volna, ha nem üzekedik a meleg Paradicsomban. Például most nem fájna a fogam.

  28. @Free-Press: “gyerekeknek akarják “természetesnek” feltüntetni a kihalást” A gyerekek élete már el van cseszve, FP. A világ adóssága kereken 200 trillió dollár, évi GDP-je 70 trillió. Ezt nekik kell(ene) visszafizetniük. Az lesz a legboldogabb, aki meg sem született.

  29. 11. Kevesen tudják, hogy úgy fedezték fel, hogy a melegség genetikailag determinált, és egy homoszekszuális nem tehet róla, hogy a géneket nézték mikroszkópon, és az egyik gén hangosan ezt mondta:
    – Én okozom!

    Erre a meglepett laboráns meglökte a mikroszkópot, amelynek képe szivárványszínű lett a fénytörés miatt, így azonnal meg is lett, hogy mit okoz a kiabáló gén. A tudományos tényt azóta számos szaklapban publikálták.

  30. @maxval bircaman felelős szerkesztő: Pontosan. Nagy Sándor után meg sem lepődik az ember, hogy itt tart Görögország.

    Óriási szerencse, hogy a Nagyboldogasszony odafigyelt arra, hogy be ne buzuljon egyetlen hadvezérünk se – nem véletlen, hogy sikert sikerre halmoztunk és még most is jobban teljesítünk.

    A brit korona meg jól elvesztette a gyarmatbirodalmát, mert összeszűrte a levet Turinggal, és csak késve kasztrálta. Sic transit.
    Kérik is a menedéket Bulgáriában szakményban, mint az egyszeri überelkölcsös adócsaló.

  31. @jookovacs: Csak blokkolás??? Ne legyél már ilyen puha, látod a franciák, ha nem bírják a humort, akkor keményen odabasznak a magukat viccesnek képzelő firkászoknak! Legyél tökös, elő a láda fiában őrzött Kalasnyikovval!444!

  32. Pedig aki nem szereti a buzikat, annak támogatni kéne a melegházasságot. Mert elveszi, hazamegy, és ott perverzkedik – ezek szerintem napi 24 órát perverzkednek.
    Ha meg nincs lekorlátozva egy párra, akkor összejön a többivel, és körbeáll a buszon. Kész a baj.

  33. @Locassen:

    Van egy meleg ismerősöm, akinek két lánya született, mielőtt elfogadta volna a másságát. Nemrég beszélgettem a nagyobbikkal. Nagyon hálás az apjának, hogy kipróbálta a hetero kapcsolatot is. Elég jó bőr a csaj, úgyhogy néhányan még hálásak lehetnek neki 😉

  34. @Csokáv: “Pedig aki nem szereti a buzikat, annak támogatni kéne a melegházasságot.”

    Sőt, akiben létezik egy csepp tesztoszteron, annak áldania kéne az Úr nevét a buzik megteremtéséért, hiszen minél több a homokos, Árpát nemzettyének tökös fiainak annál több punci jut fejenként.
    Vagyis aki fikázza a melegeket, az egy nyálas köcsög.

  35. @bpetya75: Ezt a mérhetetlen tisztánlátást a téma hozza. Magától értetődik, hogy aki kicsit is foglalkozott a buzológiával, az előtte, de legkésőbb azzal párhuzamosan tanulmányozta az akvarisztikát.

  36. @bpetya75: Mázlitok van a busszal.
    BTW, feltűnt valakinek, hogy Alföldi mennyire el volt kámpicsorodva, amikor az 1-es meg a 4-6-os felújítása tartott?
    Bezzeg a villamos alatti mosolyuk őszinte ezeknek, mint a kabaré igényes közönségének.

  37. Pedig volt 1 Sass-Kabaré szám, ahol a Mester meg egy másik ripacs kezdett összebarátkozni, mígnem az egyik Népszabadságot, a másik meg Magyar Nemzetet vett elő… Na, az volt utoljára ennyire mulatságos… :-/