A most induló Frankeinsten-program keretében több kormánypárti politikus esik majd át neurológiai beavatkozáson.

A nemzeti ügyekért felelős miniszter képes lesz egy perc alatt minden eddiginél több határon túli magyarnak anyaországi állampolgárságot adni. Az eddigi rekord egy perc alatt 20 volt, remélhetőleg sikerült elérni majd a 40-et is. A sajtótájékoztatón Dr. Hargitay Ernő genetikus elmondta, több heti kutatómunka eredményeként jutottak arra a következtetésre, hogy főemlősök biológiai tulajdonságait emberi testbe átültetve hihetetlen mértékben lehet fokozni a nemzeti együttműködést.

Ha sikeres lesz az első átültetés, akkor több miniszterre is műtét vár: Navracsics Tibor sakálmegérzéseket kap, Orbán Viktort méhészborzzá keményítik, Matolcsy György pedig a delfinek intuitív gondolkodásmódjával lehet gazdagabb. "A politika új dimenziói nyílnak meg a kísérletsorozattal" – zárta a sajtótájékoztatót Szijjártó Péter, majd ugrott egy seggest egy közeli bányatóba.

6 KOMMENT

  1. Elképzelem, ahogy ezeket a cikkeket ezek a derék emberek olvassák, na, hogy azok mit érezhetnek. Hogy a szíjgyártó, meg hogy segges a bányatóba. Biztos tiszta ideg mindegyik.

    Szar lehet minden máshoz tehetségtelen politikusnak lenni.

  2. @Humperdickk: Tehetségtelen és humortalan.
    Az az alja. Egyiknek sincs ilyenje, ostobák, mint a Szíjjártó azon testrésze, amelyik először ért a vízbe:)

    Ezeknél nincs otthon tükör, vagy ha van, hát annyira görbe, hogy az már inkább hullámpala.
    Irigylem őket, jó lehet ekkora arccal élni. “Én Magyarországért teszek.”
    Vagy inkább “rá”, de mindegy, mert a hangsúlyos szó az “Én”.

    Elképzelem, amint Jani hazavágtat az Audijával, mondja anyának: “na, anyjok, ma megint szénnédolgoztam magam ezekért a köcsög, hálátlan magyarokért, hogy a zistennyila állna beléjük, de legalább nekem megéri”.

  3. Jól bevált módszer.Vallás mögé megbújni.Elsőre csak madarakra lőni,utána a maradék gerincesre.Őszerinte ez Istennek tetsző dolog.Ha majd felkeni a felcsútit bűn bocsánatot nyer.Ez egy semmilyen,ember.