Továbbra is nagy gondot okoz a magyar médiában, hogy a magukat nem kormánypártinak tartó médiatermékek visszamenőleg lemásolják a Fidesz által most sikerre vitt portálokat vagy műsorokat.

A 888.hu megjelenésével rávilágított, hogy a baloldal korábban sem riadt vissza attól, hogy pénzt és energiát nem sajnálva lekopizza a kormánypárti termékeket, így jött létre 2013-ban a 444… (Ráadásul nem is titkoltan kopiznak: még a számok is hasonlítanak, a 444 pont fele a 888-nak LOL :-D)

Legutóbb a Rákay Philip fémjelezte Patrióta YouTube-csatorna vágta képünkbe, hogy pár éve milyen pofátlanul másolta le a fideszes véleményvezér műsorát Gulyás Márton az eredetire kísértetiesen hasonló “Partizán” címmel.

A jövőben egy új YouTube véleményvezér tolja az arcunkba, hogy mennyire képmutató, hazug és elhasznált Pottyondy Edina influenszer. A jövő hónapban debütál Pokorni Edina, aki a már jól ismert pikírt stílusában élcelődik az ügynökaktákon, és kendőzetelnül, mellébeszélés nélkül oszt ki mindenkit, első vagy második világháborútól függetlenül. A műsorra a Megafon Patreon-csatornáján lehet feliratkozni.

Továbbra is számíthatunk izgalmas fejleményekre: hamarosan origo néven indulhat álhírportál, hogy felnyissa a szemét mindazoknak, akik szerint a HírCsárda még van – írja egy Schmitt Pál doktori értekezését lemásoló bolgár tanulmány.