Felfutóban van az első hullám, és még ötlet sincsen a megfékezésére, mindenesetre a parkolás ismét ingyenes lehet.

Müller Cecília ma reggel bejelentette, hogy harmadik hete nő a mikrocsip koncentráció a szennyvízben, ami arra utal, hogy a vakcináció első hullámának felfutó ágában vagyunk.

Ez örömteli helyzet, mondhatni, de a nyunyókákat még ne kezdjük el szopogatni, és a szájbaköpő versenyeknek sem jött még el az ideje

– tette hozzá az országos tisztifőorvos.

A legjobb a helyzet Somogyban, ahol 170-szerese a csipkoncentráció a normális értéknek, és sok helyen észleltek Noka 3210-es telefonból származó csipeket is.

A megemelkedett mikrocsip koncentrációt természetesen a koronavírus vakcinákba rejtett apró elektronikák okozzák, amik felszívódás után a vizelettel kiürülhetnek a szervezetből. A mikrocsip kiürülése ugyanakkor nem jelent biztonságot, az ilyen alanyok szervezetében akkora lesz a Bill Gates szint, hogy váratlanul milliárdosok lesznek, anyanyelvi szinten tudnak windowsul, és megpróbálják elcsábítani a női munkatársaikat, pedig kocka szemüveg van rajtuk.

A szennyvízbe került mikrocsipek egyébként nem vesznek kárba, az autóipart sújtó mikrocsip hiány miatt ugyanis a Ford és a Mercedes is nagy erőkkel kezdete el lapátolni a szart, amiből hamarosan új elektromos autókat építenek.

Az operatív törzs egyelőre tanácstalan, hogy a kialakult helyzetet miképpen kezeljék, mindenesetre várhatóan elvesznek pár jogkört az önkormányzatoktól, és újra ingyenessé teszik a parkolást.

1 KOMMENT