A HírCsárda szerkesztősége egy emberként áll G. Fodor Gábor mellett. Bár a politikában legtöbbször nem értettünk egyet vele, a szakmai nagyságát mindenképpen elismerjük.

Mert mit is tudnak mondani G. Fodor Gábor kritikusai? Az mondják, a Századvégben végzett munkája során elszállt felette az idő, és hogy bármilyen feladatot kapott, nem bírta átvinni a lécet. De ezeknek a kritikusoknak nincs igazuk.

Akkor sincs igazuk, amikor azt mondják, hogy GFG nem tudott felnőni a 888 jelentette feladathoz sem. Mi tudjuk, hogy mindent megtett, próbálta növelni a látogatottságot, ám az erőfeszítések ellenére alacsony maradt.

Az igazság az, hogy G. Fodor Gábor feje felett összecsaptak a hullámok – a modern idők túl magas elvárásait már nem tudta megugrani. De hogy is tudhatta volna, amikor igazi régi motoros, lényegében a magyar újságírással egyidős. Szinte -mondhatnánk- együtt jártak gyerekcipőben.

G. Fodor körül elfogyott a levegő, pedig azokban a magasságokban, ahová ő jutott, mások nem nagyon szívhatták el előle. Kisebbségben maradt, miközben alkalmazói nem ismerték fel, hogy mindannyiunknak ő mutatta a sárgaköves utat.

A HírCsárda szerkesztősége ezért jó szerencsét kíván G. Fodor Gábornak, bárhová is sodorja a szél.