Március 30-án benyújtják az újabb modellváltó intézményekre vonatkozó szabályozást, a HírCsárda úgy értesült, hogy az Élet iskolája is alapítványi fenntartásba kerül.

Az intézmény hallgatói közül többen hangot adtak a csalódottságuknak.

“NEM ÉRTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!mínek avatkoznak bele!!!!!egy JÓLMUKODÖDologba??!!!!!!!Régen RÁNTOTT HÚSTettünk tölTÖTTK áposztálva ÉS!!! semi bajunk nem VOLT!!! ERRE csak egy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dolgot tudok MONDai: NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

– tenyerelt rá ingerülten a Caps Lockra egy öreg diák.

Hiába a düh, az utóbbi időben több szülő is jelezte, hogy kezdi őket zavarni, hogy az Élet iskolájában nincs diploma, és hogy olyan megosztó és liberális személyiségek oktatnak az intézményben, mint a vezető tanár, Isten.

Az iskolában ráadásul nehézzé vált az oktatás is, mivel a hallgatók egyszerre 3-400 Facebook-csoportban is benne voltak, így kezelhetetlenné váltak a brutális mennyiségben termelődő kreditek.

Úgy tudjuk, hogy maga az Élet kezdeményezte a modellváltást a diákjai miatt és azért, mert az utóbbi években több gond is akadt az iskola gazdálkodásával. A kasszában alig van pénz, mert a hallgatók rengeteg nyereményjátékot osztottak meg, és nem volt szerencséjük.

Az Élet iskolája okkal reménykedett a külső gyakorlati helyszíneken szervezett oktatásban, de a csakratisztító és a Belső Látó távgyógyítás nem érte el a kívánt célt, és a Kristály-, illetve Atlantiszi gyógyító kihelyezett karok is inkább csak elvitték a hallgatók energiáit, a digitális oktatás keretein belül tervezett online Vízprogramozási tréningnek pedig az aszályos tavasz tett be.

A kormány döntése értelmében áprilistól egy fideszes vagyonkezelő alapítványhoz kerül majd az Élet iskolája, ha a sors is úgy akarja.