Egyelőre akadozik még, és, hol azt mutatja, hogy igen, hol azt hogy nem, máskor pedig, hogy “Too many connections”, ami az esetek egy részében azt jelenti, hogy igen, bár sokszor meg azt, hogy nem.

Hosszú várakozás után elindult, a https://vakcinareg.neak.gov.hu oldal, aminek a célja, hogy bárki ellenőrizhesse, hogy az oltásregisztrációja, amiről nem küldtek ki semmilyen visszaigazolást, vajon sikeres volt-e. Az indulás után percekkel az oldal lehalt, és az emberek idegesen próbálják betölteni az oldalt, mindhiába.

Az állampolgárok megnyugtatására ezért a kormáyzat elindította a működikeazoltásregisztrációsoldal.hu-t, ami az indulás után azonnal le is halt, de erre számítottak, ezért hamarosan indul a működikeaműködikeazoltásregisztrációsoldal.hu is.

A projekt összesen 1.5 milliárd forintba került, de a stabil működés biztosításához további pénzeket tudnak átcsoportosítani az egészségügyi kasszából, illetve további pénzeket tudnak folyósítani még két motoros versenypálya felállítására is.