Közben elindult a bereljnyugdijast.hu, ahol a reggeli bevásárláshoz lehet 65 év felettieket fogadni egy zsák krumpliért.

A kijárási korlátozás miatt a délelőtti órákban csak 65 év feletiek vásárolhatnak. Ám vannak olyanok, akik megpróbálják ezt kijátszani.

A regeli órákban fogtak el három fiatalt, akik magukat nyugdíjasnak álcázva próbáltak meg csipszet és eneregiaitalt vásárolni egy CBA-ban. Az egyetemisták ősz kontyos parókát és otthonkát viseltek, az árut pedig román-csíkos szatyorba pakolták miközben Orbán Viktort éltették.

Az eladóknak végül akkor lettek gyanúsak, amikor az egyikük csirke farhát helyett kobe marha steaket kért a hentespultban.

A kijárási korlátozást megsértő fiatalokat a biztonsági őrök kísérték ki az üzletből, akik még ezután is azt ordibálták, hogy

Ezek a mai fiatalok semmit nem tudnak az életről! A mi időnkben még nem voltak tapogatós telefonok és Kincses Kalendáriummal is ki tudtuk törölni a seggünket, mégsem voltunk koronavírusosak.

Szakértők szerint a reggeli bevásárlást korlátozó intézkedések miatt egyre nagyobb lesz a kereslet, otthonkák, műfogsorok és arcöregítő telefonos appok iránt, így hamarosan ezek is szájmaszk áron lesznek csak kaphatók.

De az igazán nagy dobásnak a bereljnyugdijast.hu ígérkezik, ahol alapvető élelmiszerekért lehet nyugdíjasokat bérelni, hogy a reggeli órákban bevásároljanak helyettünk.

Ps.: #maradjotthon #staythefuckhome