Nem lehet meghosszabbítani a vészhelyzetet, mert az ellenzék megakadályozta, de a kormány meghosszabbíthatná, de akkor az nem lenne jó, mert amúgy is elég hosszú – adott választ érthetően Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a vészhelyzet körüli kérdésekre.

Amikor az ellenzék Soros György pénzéből ebolás denevéreket akar betelepíteni minden rendes magyar háztartásba, arról elfeledkezik, hogy alkotmányellenes, hogy alkotmányellenesnek bélyegezzék a meghosszabbítás meg nem hosszabbításának leállítását. A dolgok leálltak, és ezen már az újraindításuk sem fog változtatni. Ha változtatna, az egészen biztosan törvényellenes lenne, ezért a kormány kiemelt intézkedésként kezeli, hogy ne hosszabbítsa meg a vészhelyzetet, amit egyébként meg kell majd hosszabbítani, mert mindenki rosszul jár, ha nem hosszabbítjuk meg. Az ellenzék a hazaárulás közben elfelejti azt, hogy amit most nem szavaztak meg, arról nem is kellett volna szavazást tartani, vagyis a meghosszabbodás önlejárásának kérdését nem elbagatellizálva azt tudom mondani, hogy igen, mindenképpen a Fidesz meg fogja védeni az embereket, és Karácsony Gergely alkalmatlan” – magyarázta meg a helyzetet Gulyás.

Információink szerint egyébként a kormány a háttérben tett már lépéseket, a vészhelyzetet Mészáros Lőrinc cégcsoportja hosszabbíthatja meg, egészen Bicskéig.

1 KOMMENT