A sorozat fanatikusai a trélerekkel sem kíméletesek.

trónokharca

Nem tudták elindítani a futamot a legutóbbi Nascaron, mivel radikális Trónok harca-rajongók egy csoportja tönkretette a versenyautókat.

A szemtanúk szerint a fanatikusok közül többen epilepsziás rohamot kaptak a fenyegető spoilerveszély miatt, az edzettebbek viszont ripityára törték a szélterelőket és fel is gyújtották azokat. A begőzölt Trónok harca-szélsőségesek még a rendőrök kiérkezését sem észlelték, mert a verseny előtt ólmot öntöttek a fülükbe.

A Forma-1 alvilágából származó információk szerint európai szélsőségesek hasonló akciókat terveznek, a magyar TH-ultrák közül többen is ki akarnak szökni a majki remeteségből, hogy még a trélereket is összetörjék a Hungaroringen augusztusban.

1 KOMMENT

  1. Egy messzi messzi ……..

    “Sokkolta az UNESCO világörökség központjának vezetőit a magyar kormány eljárása, amellyel megpróbálta megakadályozni, hogy a szervezet Budapestre érkező ellenőrei a világörökségi helyszíneken zajló építkezések miatt aggódó civilekkel is beszélhessenek.
    Az ellenőrök látogatása előtt egy nappal a kint rekedt civilek kétségbeesett e-mailekben riadóztatták egymást a találkozó időközben kiszivárgott helyszínével és időpontjával, illetve a kéréssel, hogy aki akit csak tud, regisztráljon be. A civilek azért így is mintegy két órán keresztül zúdították aggályaikat az ellenőrökre, akik szorgalmasan jegyzeteltek – igaz, mivel a kaotikus szervezés miatt például névtáblák nem voltak, azt sem tudni, mennyit értettek abból, hogy ki és mely szervezet nevében fogalmazta meg az elmondottakat.

    Az UNESCO egyúttal a világörökségi helyszínek kezelési tervének elkészítését is várja a kormánytól, ám a Miniszterelnökség ezt csak 2021-re vállalta – vagyis akkora, amikorra lényegében az összes vitatott beruházás befejeződött.””””””””””””