Kovács Ákos kendőzetlenül őszintén fejtette ki a véleményét az egyre inkább karakterét vesztő, meghatározhatatlan összetételű társadalmunkról.

akos nok

„Értem én, hogy munkaerőhiány van, de tényleg nőkkel kell feltölteni a helyeket? És akkor csodálkozunk, ha füstöl a hármas metró! Meg kell húzni a határokat! Nehogy az legyen, mint például Hollandiában, ahol tömegesen vonulnak az utcán a melleikkel, nem kis riadalmat keltve!”

– kesergett az énekes a kalocsai női börtönben forgatott videójában. De itt nem állt meg.

„A nők menjenek vissza oda, ahonnan jöttek! Nem kellene még ideédesgetni őket, így is nehéz kiszűrni a zsidókat. Félek, ha mindenkit beengedünk, elveszítjük a gyökereinket. Minden ne férjen már bele, következő az lesz, hogy emberszámba vesszük a szemüvegeseket? Agyrém!”

– füstölgött Ákos. Az énekes elmondta, fontos, hogy megőrizzük a kultúránkat olyannak, amilyen volt, és ne szembesüljünk olyan új keletű problémákkal, mint a menstruációs szegénység vagy a Pöttyös könyvek.

„Idealista vagyok? Lehet… De a vak is láthatja, hogy a nők képtelenek integrálódni a társadalomba, már a kultúránkat veszélyeztetik! Lassan ott tartunk, hogy a strandon kötelezővé teszik a bikinit… A kölni vásáron még csak a migránsok balhéztak, de nézzék meg, mi van a Glamour-napokon?! Ráadásul Franciaországban már nem lehet nőt verni, de Hollandiában is elvittek valakit, mert megerőszakolt egy ilyet. Őrület! Nem volt intő példa Repülős Gizi? Vagy a Zalatnay?”

– osztotta meg gondolatait a videóban. Ákos elmondta: nem tartja magát kirekesztőnek, csupán egy egészségesebb világért harcol.

„Nem akarunk kevert társadalmat! Nem, nem vagyok rasszista! Egyszerűen csak nem szeretnék egy ilyen kifordult, beteg és torz világban élni. Magyarországot persze sokan támadják, amiért határozottan kiáll az elvei mellett, de könyörgöm, hadd döntsük már el, hogy kikkel akarunk együtt élni!”

– zárta a popikon.

 

2 KOMMENT