Kiderült végre mi az Európa-bajnokságban és a Nemzetek Ligájában is kiválóan játszó magyar csapat titka.

A magyar foci rég élt ált annyi sikert, mint az elmúlt fél éves időszakban, ami pont egybeesett a Covid-járvánnyal. A járvány miatt a legtöbb mérkőzést szurkolók nélkül volt kénytelen lejátszani a magyar csapat és ezeken a mérkőzéseken szinte mindig nyert, míg ha akár korlátozott számban nézők is voltak a stadionban, akkor kikapott a válogatott.

Mindezekből egyértelmű, hogy a magyar focistákat egyszerűen zavarják a nézők.

Talán Klenheisler László fogalmazta meg ezt a legjobban:

Ja, baromira zavaró ez a sok Hajrá magyarok!, meg Szép volt fiúk!, meg Kurvaanyáért nem lehet eltalálni azt a kibaszott labdát!?, egyszerűen nyomasztó. Amikor meg elindul a “Nélküled” teljesen kész vagyok, mert mindig elfelejtem átvenni a szövegét előtte, és mi van ha bakizok, vagy ha ne adj isten elfelejtek felállni, amikor megszólal. Ezen csak az szokott átsegíteni, hogy egyébként is a pályán állok már, de hát akkor is. Szóval én nem bánom, ha vannak szurkolók, amíg otthon a négy fal között csinálják, de kérem, hogy minket ne zavarjanak munka közben. A kukásokat sem szokta 20 ezer ember éltetni, amikor beletalálnak egy kukával a kukás autóba. Úgyhogy ezt kell eldönteni: vagy továbbjutás nézők nélkül, vagy meccs nézőkkel, de akkor leszopunk Máltától 0:5-re.

Elhibázott volt tehát a kormány stratégiája, ami alapján minden 10 lakosúnál nagyobb településre stadiont épített, hiszen azzal, hogy egyre több emberrel akarják megnézetni, ahogy a magyar csapatok nyernek, pont ezért vesztenek a csapataink.

A nézők viszont már korábban felismerték ezt az összefüggést, ezért maguktól is csak kevéssé látogatták a magyar bajnokság mérkőzéseit. Azonban a nemzeti tizenegy mérkőzésein sajnos nem működött ez az önmegtartóztatás és telt házas stadionokkal akadályozták meg a magyar foci sikereit az elmúlt évben.

Ha tehát azt akarjuk, hogy a magyar foci világbajnoki szintre jusson, először el kell kerülni a stadionokat, majd le kell őket bontani, végül beszórni a helyüket kaszinókkal!