Már javában zajlik a szereplőválogatás, amelyre rengetegen érkeztek.

lecso 2

“Hatalmas siker és elismerés ez a magyar filmiparnak, amely már számtalanszor bizonyította, hogy Magyarországon minden adott egy minőségi hollywoodi szuperprodukció elkészítéséhez” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Tarlós István főpolgármester.

Hozzátette: előfordulhat, hogy a lakosság rosszul értelmezi a helyzetet és patkányinváziónak fogja fel azt, de pánikra semmi ok, a casting már csak pár hónapig tart.

5 KOMMENT

  1. Valahol egy messzi messzi galaxisban
    “egy józsefvárosi óvodában Orbán Viktor 7 pontos bevándorlás elleni programját kellett aláírniuk az ott dolgozóknak”
    Oktatási intézményekben, így az óvodákban is, TILOS politikai tevékenységet folytatni, így akár aláírásokat gyűjteni a miniszterelnök mellett. Ennek ellenére az önkormányzattól függő helyzetben lévő óvónőknek nem sok választása volt, mint hogy aláírják az íveket.”

  2. Szárnyal a magyar gazdaság, meredeken emelkedünk, utolérjük …….

    Csaknem hetven milliárd forint támogatásra lenne jogosult Magyarország a Norvég Alapból, már ha hajlandó volna aláírni erről az együttműködési megállapodást Norvégiával. De a Magyar Narancs értesülései szerint nem hajlandó, mert a hetvenmilliárdos támogatás egy tizedét az együttműködési megállapodás szerint nem a kormány, hanem egy attól teljesen független intézmény oszthatná ki civil szervezetek között.

    • Kell ennél ékesebb példája a Miniszterelnök Úr megvesztegethetetlenségének? Nálunk csak ne osztogassanak semmi pénzt független szervezetek! A haza nem eladó, a Miniszterelnök Úré az ország, a hatalom, a dicsőség mindörökké, ámmen!

      • Minielnökúr nem ért a nethez, szóval a szerveződő tüntetésről biztos nem tud

        “Feljelentést tesz a Fidesz a hódmezővásárhelyi önkormányzat gyanús informatikai szerződései miatt, jelentette be Hegedűs Zoltán, a Fidesz-KDNP helyi közgyűlési frakciójának vezetője kedden.”
        “Hegedűs szerint a fiktív szerződések gyanúját erősíti, hogy az egyik vállalkozás december 1-jén – havonta csaknem négymillió forint ellenében – kifejezetten azt a feladatot kapta, hogy külső támadásokkal szemben védje meg az önkormányzat informatikai rendszerét. Ennek ellenére egy március 18-i támadás az informatikai rendszer teljes összeomlásával, majd az önkormányzat normatív finanszírozásának felfüggesztésével járt.”

        Nahát, tényleg elvették a pénzt az önkormányzattól???