Orbán Győző kövekkel, Oroszország tankokkal segíti a rendezvényt, de a gyerekek is kedvüket lelik majd a megemlékezésben.

Kálomista Gábor bejelentette, hogy már nem csak telefonon, jubileumi ElkXrtuk-filmmel, online petícióval vagy aláírásgyűjtéssel, fideszes politikusok vagy NER-lovagok posztjaival, újsághirdetésekben, óriásplakátokon, teherautókon, citylightokon, kampányműsorokban, fórumokon, gyűléseken, molinókon, Facebook- vagy YouTube-hirdetésekkel, kiállításokkal, szórólapokkal, matricákkal, kihelyezett standokon, személyes megkereséssel, tévészpotokban, rádiós bejátszásokban, utcai hangszórókon, egyházakban, lefizetett, kivénhedt celebekkel vagy megzsarolt ex-jobbikosokkal fogják emlékeztetni az embereket az őszödi beszéd utáni állapotokra, de ismét megrendezik a 2006-os utcai zavargásokat Budapesten, hogy a magyar nép végre felébredjen.

A nagyszabású akciót a producer és Kubatov Gábor szervezik majd meg, a rendezvény igazi közösségi összefogásban valósul meg.

“Több száz lelkes statisztánk áll rendelkezésre, akik vannak annyira hazafiak, hogy felgyújtsák Budapestet. Orbán Győző is megdob minket néhány kővel, és Oroszországból is behívtunk néhány tankot, hogy legyen mit elkötnie hőseinknek. Nyugalom, a tankok nem fognak itt maradni a rendezvény után, szurkolóink ígéretet tettek nekünk, hogy majd végigmennek velük Románián”

– közölte csillogó szemekkel Kubatov Gábor, aki szerint fontos, hogy a gyerekek is megismerhessék a Gyurcsány-korszakot, ezért már elkezdték feltölteni a környékbeli Túró Rudi automatákat pici Molotov-koktélokkal.

Kálomista Gábor azt kéri, hogy aki nem tud jönni, lehetőségeihez mérten gyújtogasson otthon tévészékházakat vagy legalább pár mozit, esetleg kérjen kölcsön egy Skodát borogatni, de mindenképpen próbáljon méltó módon megemlékezni a jeles napról.

A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható.