Hajdúhadház után Indiában is járőrözik az egyesület, remélve, hogy ezzel visszaszorul a bűnözés és elcsitulnak a faji ellentétek.

A Szebb Jövőért Egyesület illetékesei ma reggel bejelentették: ha Hajdúhadházon abbahagyták a járőrözést, India következik. Az ugyanis nem járja, hogy egy országban, ahol több mint 1,2 milliárd színesbőrű él – és itt tényleg nem faji kérdésről van szó – a megélhetési bűnözőktől ne legyen nyugta az embernek.

Az egyesület kitart azon elképzelése mellett is, hogy meg kell akadályozni, hogy a jobb megélhetés reményében Indiából emigráló indiaiak, köztük a megélhetési bűnözők is, elárasszák Európát és így Magyarországot is.

Ugyanez igaz természetesen Kínára is, és így a két ország együtt már majdnem hárommilliárd embert tesz ki, úgyhogy a Szebb Jövőért Egyesület várja olyan önkéntesek jelentkezését, akik segítségével a teljes lakosságot lefedő ellenőrzés és járőrözés megvalósítható ebben a két országban.

A Szebb Jövőért Egyesület tagjai ugyanakkor azt is remélik, hogy az alaposságnak köszönhetően Indián és Pakisztánon átjárőrözve nyilván rá fognak bukkanni a szomszédos Afganisztánban bujkáló tálib sejtekre, és nem kizárt, hogy májusra a líbiai konfliktust is megoldják.

16 KOMMENT

  1. majd fölökleli őket valami szent tehén.
    állítólag boszniában is voltak tanulmányúton, ott megfigyelték, hogyan járőröznek a Szerb Jövőt mozgalom tagjai.

    ha beleisznak a gangeszba akkor meg majd rájuk jön a vékonyfosás, úgyhogy csak vigyázni fiúk!

  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz.A sok felháborodó,viccelődő mű emberjogi aktivistának azt üzenem, jó lenne ha nem csak fényképen látnának cigányt kicsit beleszagolnának milyen ott élni ahol a szebb jövőért SEGÍT .Valószínű nekik is gyorsan megváltozna a véleményük.Arról ítélkezz amit ismersz!!!!!

  3. Én speciel több olyan településen is laktam, ahol 30% fölött volt a cigány lakosság aránya. Mégis szánalmasnak tartom ezt a járőrözést, a szebb jövőért mozgalmat meg még szánalmasabbnak! A poszt az viszont vicces! :-))) Csak így tovább!

  4. mit szólnának hozzá ha alakulna egy Roma Gárda és “önkéntes, emberbaráti” alapon járőröznének mindenféle kistelepülésen…azonnal felháborodna minden náci…

  5. @kcsortuleninrogyilszja: Mirol beszelsz te szerencsetlen?! En Papan nottem fel, ahova a Balatoni turizmus miatt az osszes veszprem megyei cigany felet telepitettek anno. Az egesz utcankban csak ciganyok laktak. Es barmilyen fura, volt, hogy a szomszed lopott meg minket, de azt a tobbiek masnapra elvertek.
    Ezek a paprikajancsik meg masiroznak, mintha barmit is tudnanak, a hozzad hasonlok meg itt pufogtatjak a hulyesegeiket.

  6. @Szelid sunmalac-Elmeny designer: Neked meg az überliberális eszmetársaidnak meg kellene próbálni egyszer néhány napot itt Ózd környékén élni és majd utána osszátok az észt, addig csönd! Az ilyen ostoba uszítóknak azt kívánom, hogy legyetek egyszer rászorulva a Szebb Jövőért Egyesület vagy a Gárda segítségére.