A menüben magyaros fogásként újházi tyúkhúgyleves is lesz.


A mindent túlélő Bear Grylls éttermet nyitott Londonban, hogy rajongói is élvezhessék azokat az finomságokat, amikben neki a műsoraiban már része volt.

A Vomit Bag névre keresztelt étteremben a teríték egy cipőfűzőből, egy Financial Timesból és egy 78-as fordulatú lemezből áll. A vendégeknek ezekkel kell a maguk számára ehetővé tenni az eléjük tálalt fogásokat, melyek között partra vetett bálna, csigatészta csigából, vérfröccs és desszertként fagyott jak szemek is lehetnek. A Gourmét Selection menüben ezeken kívül helyet kap egy teljes alsó ló állkapocs egy élő lóba csomagolva, de választható az all-you-can-eat elefánt is, aminek minden része megehető.

A vegetáriánusonak húsmentes ételekkel is szolgálnak, így ők megehetik az asztaldísznek felrakott virágot, vagy magát az asztalt is.

Megkeresésünkre az ÁNTSZ munkatársa kifejtette, hogy szerinte egy ilyen étterem Magyarországon nem működhetne, ugyanis az ott kapható ételek egészségügyi kockázatokat rejtenek, ráadásul az étterem konkurenciát jelentene az iskolai menzáknak.

14 KOMMENT

  1. Esetleg lehetne még a reggeli menühöz frissen facsart elefántsz*r-lé, vagy a panzió részlegen a pihe-puha ágynemű helyett kaphatnának az ottalvók egy adag fanyőágat, vagy egy döglött tevét, amibe belebújhatnak. 😀

  2. Tudtunk nélkül mi is minden sz.rt megeszünk. Ki tudja mi lehet a felvágottakban , az áruházi darált húsban és ugye a pékségekben vannak a legnagyobb csótányok….
    Amúgy jó lehet a feleségének, mert nem lehet valami válogatós.:)

  3. “az étterem konkurenciát jelentene az iskolai menzáknak”
    😀 De télleg!
    Pizsi16, nyári diákmelóban dolgoztam a conavis csirkefasírt gyártó részlegében… No, akinek kalciumhiánya van, annak jó lehet a modern szójás csirkefasírt, mert kb annyi köze van a csirkéhez a dolognak, hogy a maradék csontokat és bőrt beledarálják, megfűszerezik, felturbózzák szójával, és ha az ipari darálóba beleesik a patkány a gépsor mellől, akkor meg még hús is kerül bele….