A Való Világ sztárja kis híján kerülte csak el a katasztrófát: szerencsére a kismacska az utolsó pillanatban félreugrott, és az ex-villalakó Xing cipője is sértetlen maradt.

"Éppen vezettem, és azért tudom ezt, mert pont a vadiúj Xing cipőm volt rajtam, nagyon jó áron vettem a napokban, és mindenkinek nagyon tetszik. Ekkor történt a baleset, nagyon megijedtem!" – idézte fel az eseményeket Szandika, akinek véletlenül pont a napokban jelenik meg új albuma. 

"Örülünk, hogy a kismacska jól van, és dologozóink is maximálisan biztonságban vannak, a válság ellenére, cáfoljuk a 2000 ember elbocsájtásáról szóló sajtóhíreket" – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Xiao Chong, a Xing Shoes vezérigazgatója, majd hozzátette: sem ők, sem Szandika nem fizetett ezért a cikkért.

A botrány pontos részleteiről szerettük volna másodszor is megkérdezni Szandikát, de ezúttal már nem is emlékezett a történetre, csak azt hangsúlyozta ki: egyáltalán nem fizetett ezért a cikkért, és az első albumára érdemes lesz odafigyelni, mert érdekesen vegyíti a magyar popzenét a Xing Shoes örökérvényű munkaetikájával.