Tisztán és érthetően

Brit paparazzók ruhában, józanul látták Amy Winehouse-t szilveszter éjjelén. A 2010-es esztendő legutolsó, legszaftosabb botrányának tárgya, a fotó csak itt a HírCsárdán.

Minden hírportál minden összegzést megírt szilveszter napján a 2010-es esztendőről, nekünk azonban sikerült elcsípni a tavalyi év leges-legutolsó botrányát: Amy Winehouse-t néhány perccel éjfél előtt józanul, ruhában, normális méretű pupillákkal kapták lencsevégre.

Az énekesnő egy házibuliból szaladt le az éjjelnappaliba, hogy száraz kekszet és sovány tejet vegyen, és a boltoshoz érthető angolsággal, kerek mondatokban beszélt. Ez annyira megzavarta a boltost, hogy ijedtében megnyomta a riasztót.

A kiérkező rendőrök Amy Winehouse-nak nem akarták elhinni, hogy ő az, és kérték, hogy hívja fel valamelyik kábult barátját, de azok már nem tudták felvenni a telefont. A helyszínre érkező riportereknek Amy elmondta: komoly tervei vannak 2011-re: megpróbál még több ruhát fölvenni, és minél több illetlen kézjeltől megszabadulni, koncertsorozata mellett pedig időt kíván szakítani a doktori disszertációja elkészítésére is.

5 KOMMENT

  1. Huha, nyilvan valami specialis agytisztito hatasa alatt allt szerencsetlen, ezzel egyebkent tenylegesen joggal megbotrankoztatva mindenkit, aki ismeri. Oszinten bizunk benne, hogy a kedvenc enekesnonk legyurte ezt az ot a belsejebol kifordito artanyt, es ujra a regi lesz a magyarok dicso 2011-es eveben!

  2. meg nem erősített források szerint másnap már kicsit spiccesen volt látható nyugat-londoni zsinagógából kifelé jövet, egyesek tudni vélik azt is, hogy felhörpintette az összes misebort