Leendő szabálysértő

A NMHH az ICE-T ügyre, mint precedensre hivatkozva, 2011. február 1-jétől súlyosan bünteti az angol nyelven obszcén, vagy személyiségi jogokat sértő rendszámtáblákat.

Véget vetünk a köztéri buzizásnak, köcsögözésnek, zsidózásnak!”- mondta dr. Tokosi Magdolna, a médiahatóság ifjúságvédelmi osztályvezetője, majd folytatta. „Nem akarom elismételni, hogy a kiskorúak mekkora része tud angolul. És akkor mit látnak az utakon, a köztereken?!

Az aktuális lista folyamatosan bővül, de már most biztos, hogy a GAY, FAG, JEW, LSD, FCK, CUM vagy éppen SEX rendszámú gépkocsik tulajdonosai, vagy azonnal beszolgáltatják a bűnös, fertőzött autókat megsemmisítésre, vagy aláírják a szigorú szabályzat elfogadásáról szóló megállapodást.

A szabályzat szerint, a listában szereplő rendszámú autókat kizárólag 21:00 és 6:00 között lehet használni, de csak azzal a feltétellel, ha a tulajdonos napközben zárt garázsban tárolja, ami a legközelebbi általános iskolától, óvodától, templomtól, vagy polgári körtől minimum 1500 méterre található.

30 KOMMENT

  1. Kedves Tokosi Magdolna !
    Ön mint a médiahatóság ifjúságvédelmi osztályvezetője – enyhén szólva is – kissé későn ébredő !
    Nehogy már a meglévő – és az eddig ily módon nem szabályozott rendszámsorrendet – vagy épp fizetős rendszámot – utólag – íly módon szankcionálják.
    Erre korábban kellett volna felébredni.
    Ha gondja van ezekkel a rendszámokkal – akkor hozzassa meg a törvényt az illetékesekkel – oly módon – hogy ezeket a rendszámokat ingyenesen – határidőig cseréljék le a hatóság – mindenkinek.
    De az hogy ilyen agyament ötlettel jön elő – hogy ne használják nappal – meg tartsák garázsban ….. hát No Comment ! drága hölgyem.
    No és itt el is érkeztünk megint oda – hogy akiknek oda kellett volna figyelni korábban – illetve gondolni ilyenekre – azok ezt nem tették.
    Vagy azért – mert nem végzik mindenre kiterjedően jól a munkájukat – vagy csak azért – mert nem látnak mindenben baromságot – mint ön.
    Számomra a rendszám – az rendszám. (3 betű – 3 szám – nem több !) Egy jármű – 1ik azonosítója.
    Nem kellene mindenbe beledohogni azt – ami nincs.

    Gondolom a következő ötlete az lesz – hogy a hajlakkról tüntessék el a csini női fejet – mert arra maszturbál a gyerek.
    Vagy zárják be az xxx -es üzleteket – mert hátha bemegy a kölyök.
    Netán – az újságos standokon lévő pornyóóót is tiltsák be.

    Kész kabaré !
    Ön inkább arra venné rá a médiát – hogy közvetítsenek angol-német meg egyéb nyelvű műsorokat.
    Az jobbat tenne mindenkivel.

  2. mi van ha a rendszamokat pl : jidish, arab, vagy akarmilyen mas nyelven kerik ?? ugyan azzal a kifejezessel mint pl : fag,homo, jew..stb…?? De ha mar megtortent 1x, akkor csak siman -ingyen csereljek le,megaztan van olyan program ami kiszuri ezeket a neveket ( minden fejlett orszagba..)
    Csak ugy : h8g8z, gr8L8……stb.

  3. Ugyebár minden rendszámon rajta van a H magyar jelzés tegyük hozzá a következő rendszámot:
    ELL -666 és máris sátánizmusra oktatjuk szegény kis gyermekeket 😀 (felháborító ez az egész, ha nem innen, majd máshonnan hallja :D)

  4. Nem azért, de had legyen már azon a “bűnös, fertőzött” olyan rendszám amit ráraktak.
    Angolul káromkodnak a gyerekek? A szülőket tessék kérdőre vonni. Minden csak neveltetés kérdése, 1000+1000 dolog van amiből a kiskorú állampolgárok folyékonyan tudnak káromkodni.
    Tessék megszüntetni az internetet például… Vagy Millióegy féle tv műsor, ami cenzúrázva sincs.
    ….ÉÉÉÉs igen ha én azt akarom, hogy az autóm rendszáma FCK-ASS lesz 300e Ft-ért és ha a “pistike” az utcán értelmezni tudja és elmeséli a többi pistikének… Na abból biztos nagyon-nagyon-nagy baj lesz…. Kapok majd egy fekete pontot és leírom 100-szor, hogy “csak este autózom”.
    Ez nevetséges.

  5. A torveny jelenlegi kiegeszitese szerint az autonak a forgalomban haladas kozben 15 masodpercenkent figyelmezteto hangjelzest kell adnia, illetve a rendszam jobb also reszere koteles a tulajdonos egy pirossal bekarikazott 18-as emblemat felfesteni, es azt minden idoben tisztantartani!

  6. Ezzel a hírrel tényleg az a legnagyobb baj, hogy fel sem tűnik ál(ságos) mivolta… Focista rocker fiaim vannak, de még soha nem kellett rájuk szólnom, hogy “kisfiamhogybeszélsz”, mert tudják, hogy amit ott hallanak, az nem követendő. Itthon meg nem ezt hallják! Illetve egy-egy “b+” itthon is elhangzik (pl. ilyen főcímeket olvasva), de mindig indulatszóként, és SOHA nem kötőszóként vagy személyeskedve!
    Ilyen egyszerű!
    Ui.: Indulatszóként nem káromkodni viszont hülyeség és egyenes út a gyomorfekélyhez!

  7. lementettem, hátha ez a kép is eltűnik, vagy szalaiszarnamária házipornójára linkelődik. az azért odabaszna.
    tényleg? dugja valaki ezt a bajuszos tehenet?