201209_nepszab.jpgA HVG után a Hírcsárdának jutottak a birtokába a Szabad Sajtó Alapítvány és a Ringier közötti, a Népszabadság megvásárlásáról szóló szerződés feltételei. A vételár után immár további részletek is kiszivárogtak a tárgyalásokról.

A Népszabadságot a Szabad Sajtó Alapítvány üzemeltethetné tovább, ám köteles lesz azt Bravo Adultra átnevezni. A cikkek 45%-ban a német Bravo Girl újság cikkeinek idősített változatából fognak állni és a Horoszkóp rovat szerkesztője szinte biztosan Csintalan Sándor lesz. A lap a fennmaradó oldalakon a Népszava egy nappal korábbi cikkeit közli majd. A címlapon a “Nap munkásőr özvegye” rovattól várják a csökkenő lappéldányok okozta válságból való kilábalást.

A politika is fontos szerepet játszik a lap jövőjében, hiszen ez lesz az az ok, ami miatt nem kapnak állami hirdetéseket. Az NMHH üdvözölte a megállapodás tervezetét, ám szem előtt tartották Hajdú János figyelmeztetését, így inkább szűkszavúan fogalmaztak ők is.

A Szabad Sajtó Alapítvány terjeszkedni is szeretne, gondolkodik például a Neo FM megvásárlásán, ahol reggelente a Boros-Bochkor páros olvasná fel a Népszabadság (új nevén Bravo Adult) híreit. A Neo FM, új nevén Bravo Szabadság Rádió baloldali zenészek számait játszaná, illetve a Klub Rádió adását, dupla sebességgel.

16 KOMMENT

  1. A Bravo Adultnak nyilatkozva orbán viktor kijelentette, hogy még ebben az évben az EU/IMF megállapodás meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg, meglesz illetve nem lesz meg.

    De ez úgy tűnik már biztos.

  2. Írhatnak majd Klicskó néniről is:

    ITT VAN AZ ŐSZ …

    Itt van az ősz Klicskó néni
    (Híresek az unokái!),
    Ha ő megvéd, nem kő’ fé’ni!
    Ellenfél meg ordít: Ááá! Ííí!!!

    Bárhová lép, fűben terem
    (Száz százalék zöldövezet!),
    S bár a községben ez perem,
    Soha senki nem lop rezet!

    Bejár sok-sok utcát, teret
    (S nem köszönni bárki mer-e?),
    Suhog a vas járókeret,
    Ő a Hónap Házmestere!

    ILLUSZTRÁLVA:
    fradyendre.blogspot.hu/2012/09/itt-van-az-osz.html
    🙂

  3. Azért az már mégiscsak túlzás, hogy az IMF a hitelért cserébe az első éjszaka jogát követeli Dautsch Tamás részére! Még szerencse, hogy van nekünk Viktor és jól elzavarja őket!

    Szóval, a HírCsárda csinálhatna egy kamu IMF követeléslistát…

  4. Miért Bravo Adult, miért nem Bravo Mature ? Egyébként nagyon is helyes és legyen benne a nyuggerek kérték rovat, meg ez történt pont 100 évvel ezelőtt, meg a vasárnapi számban valaki elmagyarázhatná ezeknek a fránya új masináknak a lényegét, mint hogy iPhone, meg iPad, meg ilyesmi nem számit, ha ő sem tudja. Meg a betűnagyságot legalább 48 pontosra kellene már venni, hogy könnyebb legyen elolvasni. Végre valami okos dolog.

  5. Nemcsinos (Csintalan) Sinya már a győri újságot – a “Rábaszót” – megvette!
    A “Tina” női magazin férfi kiadását a “Töcs”-t is mindenáron meg kívánja szerezni.