Nincs több játék sem

Augusztustól már nem Mesterházy Attila áll az MSZP élén – jelentette be sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes. A posztot elmondása szerint valaki olyannak szánják, akiben jobban érzik a kormány iránti bizalmat.

“Az elmúlt hetekben bebizonyosodott: Mesterházyra nem számíthat a kormányzat, mert nem tartja szem előtt a Nemzeti Együttműködés fontosságát. Ilyen alkalmazottal nem tudunk együtt dolgozni” – indokolta a döntést Navracsics, majd hozzátette: az MSZP elnöki posztjára eredetileg Szijjártó Pétert szerették volna jelölni, ám ő nem vállalta, mert a Parlamentben a huzatos oldalon kéne ülnie.

A Fidesz végül a második leglogikusabb embert választotta a szocialista párt élére: így augusztus elsejétől már Schmitt Pál ülhet be a szocialista frakcióba. “Lesznek változások, lesznek” – nyilatkozott a köztársasági elnök, amikor arról kérdeztük, vajon változik-e az MSZP-frakció hozzállása a kormányzati munkához. Schmitt elmondása szerint az MSZP-seknek tilos lesz a heherészés, fizetésüket pedig havi 20 ezer forintban maximalizálnák.

A döntésről szerettük volna megkérdezni Orbán Viktor miniszterelnököt is, de ő állítólag Szlovákiában tölti jól megérdemelt szabadságát.

5 KOMMENT

  1. Na hát így kell egy seggel két lovat megülni, és egy kis mellékes: mszp-s frakcióvezető is leszek, de csak a zsozsó az enyém, van már segédem aki viszi a melót. (lendvai ildi néni (s)nem tudott nemet mondani nekem) hát így van ez irigy dögök, tetszettek volna 2/3-ot csinálni, most bezzeg csorog a nyálatok,, a fülkében meg összevissza x-eltetek mit a totóban hol maradt a kis forradalmatok?
    akkor 3/3 lenne na de így se rossz… /nekünk/

  2. smittpali!

    az anyád legyen neked a segéded amikor kövér tarajossünt szarsz a csallánosban!

    már megalapítottam föld alatti mozgalmunkat LINHE (Lendvai Ildi Nénihez Hű Erők) néven és rugalmas elszakadásba keztünk. első lépésként dzsihádod (illetve ennek a komm… izé na internacionalist megfelelőjét) hirdettünk, második lépésként bunkerváros kiépítésébe fogtunk a 4es metró feltáratlan szakaszain.

    nemsokára bevetjük titkos fegyverünket a Fau-Lenint, illetve ennek újabb változatát a Fau-Biszkut.
    milliók fogják roppant szarul érezni magukat amikor – titokzatos fegyvereink birtokában – kedvünk szerint ingadoztatjuk majd a forint árfolyamát. eztkapdkibaszkikám!

    a föld fog sarkából kidőlni!

  3. Nem titkolom tovább, imádlak Ildikém….. gyere megmutatom hogy kell 3/3-od csinálni, ha oly kis maflák voltatok, hogy így leküzdöttétek magatokat 1/5-ödre……