A kis lurkóknak nagyon jól kell masírozniuk, ha nem akarnak pórul járni.

orban orul

Miután Orbán Viktor sérelmezte, hogy a Nemzeti Alaptanterv részletei már rögtön három nappal az iskolakezdés előtt napvilágot láttak, dühében nyilvánosságra hozatta a fogantatástól tervezett honvédelmi nevelési programját.

A tájékoztatás szerint a jövőben anyaméhbe szerelt webkamerákkal ellenőriznék a magzati szalutálási potenciált (MSZP), ez váltja le majd a katonai alkalmassági vizsgát.

A kormány a későbbiekben sem engedné el a kis magyarok kezét, egyéves kortól huszárgyerekek és bakamanók készítenék fel a piciket a bölcsődei beilleszkedésre, az pedig, hogy ki léphet majd később tovább az óvodába, a sorkatonaság tejesítése után dőlne el. Ez lesz a feltétele majd a járványos gyermekbénulás, a tbc és a merevgörcs elleni ingyenes védőoltás és az anyakönyvi kivonat megszerzésének is.

Az óvodai foglalkozásokat a magyar Gyerek Keresztes Hadsereg tagjaként teljesíthetik az apró talpú nemzetőrök, a fehér bőrszínű gyermekek automatikusan felvételt nyernek az általános iskolába.

via GIPHY

Ott végre valahára megszűnik a kaotikus és követhetetlen, osztályokon és tárgyakon alapuló rendszer, a honvédek a tornasorkatonaságban és különböző rangfokozatokat megszerezve léphetnek előre, az érettségire például kizárólag vezérezredesi titulussal lehetne majd jelentkezni. De csak jelentkezni, mert érettségi nem lesz.

A későbbiekben kaszárnyákra is kibővítik a CSOK-ot, hogy így vegyék le a terhet a kiképzőtáborokká átalakított egyetemektől és főiskoláktól. A felsőoktatásból mindössze az ellenségképalkotó diagnosztika képzés és az Erasmus maradna meg, ez utóbbi azért, hogy elindulhasson az Orbán Gáspár által már előkészített gyerekkatona csereprogram Ugandával.

„Na, alakul ez! Ha minden korosztály felelősséggel és alázattal végrehajtja a feladatát, képesek leszünk majd katonai élő- és gyermeklánccal körbevenni Magyarország határait. Amennyiben a letelepedési kötvényes húszezer szimpatizánsunk, vagy a Magyarországon lakás vásárló orosz, kínai és arab barátaink is beszállnak, Nagy-Magyarország határait is körbeérjük!” – lelkendezett Orbán Viktor, majd evett egy katonát kedvenc disznósajtjából.

2 KOMMENT

  1. Védjük meg az emberektől az élővilágot!

    “Botswana hírhedt volt az orvvadászokkal való kíméletlen fellépéséről, amivel eddig sikeresen elrettentették az orvvadászokat ellen. A felfegyverzett, és jól kiképzett egységek miatt rendkívül alacsony volt az itt elejtett elefántok száma , és 130 ezer egyedével Botswana számított a legutolsó mentsvárnak az elefántok számára, miközben Afrika számos országában komplett csordákat irtottak ki, hogy az állatok agyarait a fekete piacon értékesítsék. A változás májusban jött el, amikor egy hónappal Mokgweetsi Masisi elnök hivatalba lépése után lefegyverezték az orvvadászat ellenes alakulatot. Ezt követően tömegesen megindultak az orvvadászok a szinte érintetlen állomány felé.”