A magyar válogatott egykori kapitánya végre szerződést kötött, államtitkár is lehet belőle.

Mint ismeretes, Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kihagyta a keretből a legnagyobb sztárt, a korábbi csapatkapitányt, Dzsudzsák Balázst, mivel a középpályás még mindig nem talált csapatot magának. Lehet, hogy ez a jövőben sem fog változni.

„Csak a gyengéknek van csapatuk! Szánom a sok bohócot, én egyéniségnek tartom magam, nem szorulok rá másik tíz emberre, hogy játszhassak… Megértem, hogy vannak ilyen elveszett lelkek, de könyörgöm, a Lamborghinibe sem szállunk be tizenegyen, hogy összetörjük! Egyedül elindulok a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában nem vagyok hajlandó!” – nyilatkozta a szélső.

Dzsudzsák tehát valószínűleg külföldön folytatja, továbbra is csapat nélkül, de még az is lehet, hogy hazatér. Bár a fizetését nem sok magyar klub tudná állni, a pletykák szerint a Felcsút és a Kisvárda képes és hajlandó lenne erre, igaz, Dzsudzsák szinte biztos, hogy nem szerződik az előbbihez.

Képkivágás

A középpályást már korábban megkörnyékezte a Puskás Akadémia, próbajátékon is részt vett a felcsútiak U9-es leánycsapatánál, de miután az egyik edzésen két kislányt is arcon talpalt, elálltak a szerződéstől. Úgy tudjuk, Seszták Miklós és a Kisvárda hajlandó lenne a zsebébe nyúlni, feltéve, ha Dzsudzsák besegít csutakolni a helyi termálvizes lórehabilitációs központban.

Ha mégis hátat fordítana a futballnak, könnyen a politikában találhatja magát .

„Szíjjas (Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter – a szerk.) azt mondta az egyik futsal edzésen, ha passzolok neki, államtitkárt farag belőlem. Hát, mint mondjak, elég pontos volt a legendás balos!” – mosolygott Dzsudzsák, aki elmondta, végre sikerült egy kontraktust is kiharcolnia, az eredményes jövő érdekében „Szíjjassal” vérszerződést kötött a jövőre 40 milliárd forintból felépülő Etelköz FC stadionjában.