A tudósok szerint is jó

Ausztrál tudósok régóta kutatják, hogy van-e genetikai meghatározottsága a kurválkodásnak, vagy ez csupán tanult viselkedés. A héten áttörés született a témában, amikor laboratóriumi nőstény kengurukban sikerült kimutatni a kurvaságot meghatározó DNS szakaszt, a dezoxi-ribi-nukleinsavat.

„Ha az adott DNS-t eltávolítjuk a kengurukból, akkor többet nem kínálkoznak fel a hím egyedeknek, nem festik a szájukat, nem húznak necc harisnyát és nem strichelnek többet a főutak mellett” – lelkendezett a felfedezésről Dr. Richard Withermore ex-brittudós, jelenleg a Sidney-i Egyetem etológia tanszékének kenguru specialistája, hobbi kurvapecér.

A felfedezés akár Nobel díjat is érhet, de mindenképpen pénzt a prostituáltak futtatásából élőknek. Ha tényleg a dezoxi-ribi-nukleinsav okozza az elkurvulást, akkor ezekután nem kell a lányokat megfélemlíteni, hogy az utcára menjenek, elég lesz ehhez egy génkezelés. Dr. Withermore mindenesetre óvatosságra int: „A kenguruk azért mégsem emberek, amit már csak azért is állíthatok bizonyosan, mert női prostituáltknál nekem még sosem okozott bonyodalmat az ágyban a hatalmas farkuk.”

17 KOMMENT

  1. Kikérem magamnak hogy az általam befizetett súlyos adóforintjaimat ilyen szarságra szórják el, még az hiányzik, hogy gyógyszerkutatásokra is költsenek, oszt majd a lányok beveszik az ellenszert! mibűl adózzak aztán hát az álam /én vagyok/ érdeke is aztat kíványja na mán a hejesirast is nem figyetem azt mijen let!!!!!!!!!!!t igykell irni cssajjje (a kis dennnnniferkém irja mer én nem birom az irást se anyire kiboritanak mostanség

  2. A kurvaság génje nem a nőkben, hanem a férfiakban van.
    A nők, kezdeti foglalkozásukból, a gyüjtögetésből majd a földművelésből biztosabban megéltek, mint a férfiak. A bogyó nem tudott elszaladni, A gyüjtögetés során arra is rájöttek, a mag a növény gyereke, amitmesterségesen fel lehet nevelni,a növénytermesztés biztonságosabb volt mint a vadászat. Ez kezdeti előnyhöz juttatta őket, kialakult a matriarchátus.A férfiak elirígyelték a hatalmat a nőktől, s az úristennel moddatták ki, a földművelés Ádám feladata.a munka nélkül maradt nőket pedig kurvaságra kényszerítették.-A háborükban is a vesztest kiáltják ki bűnösnek,.
    Fentieket az is igazolja, a nők hűségesek,férjhez menni akarnak, a férfiak pedig csapodárak, és csak potyázni akarnak

  3. Sötét parasztok. A dezoxiribonukleinsav maga a DNS. Ezt még gimiben tanultam 9-ben… „Ha az adott DNS-t eltávolítjuk” WTF? a kenguruknak többfajta DNS-ük is van?
    Miért van az hogy a tök zsír cikkek között be-befigyel egy két ilyen szarul megfogalmazott rakás szar?

  4. nincs +1
    Végre egy tengerbiológus!!! (kolléga)
    Má’aszhittem csak engem zavar, h a prekarióta kengurukat (a kísérlethez az egyik kenguru törzset, a Gengurut használták… a szerk.) mindenféle rádióaktív pókkal csapatják.
    A köcsögék. ezeket a britt tudósokat meg’kellene egyék már a busmanok, asztrália amúgy iscsak egy jégkocka a déli sarkon, a francnak van kedve arról is olvasni.
    Politikai perverz celeb pletykákat ide, kit érdekelnek a mutáns ázsiai meszticek?
    :))

    d~,~b

  5. Akkor most ezek a beteggé tett,géneltávoltott kenguruk,
    tényleg nem húznak többet neccharisnyát? És nem is rúzsozkodnak ?
    Szerencsétlenek, azért ez állatkínzás, nem kéne megengedni !

  6. Helyreigazítást követelek! Hímsoviniszta hamisítvány az egész hír. Tessék végre már tudomásul venni, hogy bár kúrva nő van, de kurva nő nincs!
    A skót Femin Isolation elfogulatlan (matróna korú) tudósai ugyanis megállapították, hogy a férfi nemi szerv a mitokondriumhoz hasonlóan keletkezett: endoszimbionta elméletük szerint a pénisz őse egykor heterotróf, aerob ősnőbaktérium volt, amit a férfiős eukarióta sejt bekebelezett, de nem emésztett meg, hanem megpróbálta kipisilni, ám a nőbaktérium megakad a kivezető nyílásnál. A férfiős eukarióta sejt erőltette a vizelést, emiatt a ősnőbaktérium előbb jól megnyúlt, majd a nyomásfokozódástól egy kis luk keletkezett rajta, s ott távozott a vizelet. Így szimbiózis alakult ki köztük, amit alátámaszt a sejtszervecske alakja és mérete, valamint az is, hogy a pénisz időnként igyekszik elidegenedni a férfi testétől. A nőben tehát nem a kurvaság, hanem az őshöz való atavisztikus vonzódás működik, amikor kezdeményezi vagy fogadja a férfi szexuális tevékenységét. Az ősök tisztelete pedig tiszteltre méltó tulajdonság. http://hu.wikipedia.org/wiki/Mitokondrium

  7. piszematyi! Nem azt mondtam hogy szar az oldal. Az oldal kurva jó! Felteszem képességeid híján nem értetted meg amit írtam. Sebaj. Hozzászoktam már a hasonló típusú emberekhez.:)
    Mellesleg ha már itt tartunk elmondom, hogy az oldal iszonyat nagy. Nagyon jó kis cikkeket csinálnak. Egy kis fekete humor, egy kis gúny, minden ami kell. Ez a cikk pont gagyi lett. Most akkor gyermeteg “rajongásból” ne tegyem szóvá? Miért ne? Seggnyalónak itt vannak a piszematyik…..

  8. nincs:

    a dezoxiribonukleinsav valóban a DNS, ügyes vagy, hogy emlékszel a tananyagra. Viszont a felfedezett DNS szakasz neve: Dezoxi-RIBI-nukleinsav! Érted… a különbség a RIBI, ami már a gén neve. Habár a géneket nem így szokták elnevezni, úgy tűnik, hogy a kurvaság génje annyira kiemelkedő jelentőségű, hogy ezért rakták hozzá a dezoxi előnevet, meg a “nukleinsav”-at a végére. Szerintem alapos indoka van a kutatónak arra, hogy a ribanc gént így nevezte el vagy ha ennyire zavar, h nem érted, akkor menj társszerzőnek a cikkbe, és javítsd ki az általad észrevett hibákat; esetleg tudományos munkatársként is segíthetnél Dr. Richard Withermore-nak! Vagy csak simán szarozd le továbbra is bármiféle építőjellegű kritikákkal…

  9. bocsánat…
    “Vagy csak simán szarozd le továbbra is bármiféle építőjellegű kritikákkal…” helyett “Vagy csak simán szarozd le továbbra is bármiféle építőjellegű kritika nélkül…”

  10. nincs:
    Barátom,ha úgy véled,ide a “tudományos” jellegű -és baromi durva megnyilvánulású – kommentek szaporítása miatt irogat bárki is, kár idenyomnod a netedet 🙂
    Lazíts öregem, én (mi ) is mondhatnánk,terád ezt-azt, még se tesszük, pl. hogy ne rontsd itt a hangulatot, meg egyebek…..
    Ha meg csak ez megy, el-leszünk mi itt “nincs”-telenül , ha kell. Csak úgy, szartalanul :))

  11. Meg mertem volna esküdni, hogy a torkosborzoknál (tipicus borzicus borzicus) mutatják ki először a kurvaság génjét, nem pedig a kenguruknál.
    Mindezt empirikus megfigyeléseim alapján gondoltam, mélyebb biológiai kísérleteket nem végeztem.