Még egy-két boltban lehet kapni a rossz szállítmányból

Több tízezer Gazdálkodj okosan társasjátékot kellett visszahívnia a gyártónak, ugyanis a dobozokba véletlenül igazi pénzt, két-, öt- és tízezres bankjegyeket csomagoltak.

Rontja a játékélményt, és kiveszik a játék igaz szellemisége, aminek lényege az lenne, hogy tudatosságot, tudatos pénzhasználatot neveljünk a gyerekekbe, de így nem lehet.” – nyilatkozta bocsánatért esedezve a gyártó cég PR-menedzsere Berkowitz Lajos. Hozzátette, nem tudják, hogy kerülhettek bele a bankók, de gyanítja, hogy a szomszédos Állami Pénznyomdából öntötték át a szemetet megint a csomagolóüzemük területére és dolgozóik nem vették észre a különbséget.

A játékboltokban számla ellenében becserélik a hibás dobozokat, és egy pakli magyar kártyát is adnak ajándékba az okozott kellemetlenségért. Mint kiderült, több boltban tudták, hogy hibás a szállítmány és mégis kirakták a polcokra, ezen üzletek tulajdonosai ellen valószínűleg szabálysértési eljárás indul a vásárlók tudatos megtévesztése miatt.

Az eset amellett, hogy felkavarta az indulatokat, szakértők szerint nagyban hasonlít a tavalyi BKV-játékvonatok körüli botrányra, amely a játékmozdonyok mellé csomagolt 300 ezres végkielégítések miatt robbant ki.

18 KOMMENT

  1. Na végre!
    Szétvetett a düh, amikor kibontotta a gyerek, és elsírta magát a sok értéktelen pénzt látván. Komolyan mondom, lehetett látni szabad szemmel, ahogy romlik. Ölni tudtam volna. Ha nem lépnek, olyat írtam volna a homárra, hogy belerokkannak. Remélem elfér a számlájukon az a sok pénz, mert sokan játtunk pórul.
    Úgy látszik vannak azért értelmes kereskedők, akik egy ilyen botlást igyekeznek minél hamarabb jóvátenni, ilyenkor kezdem visszanyerni a hitemet.

  2. nagyon elkefélte a jani a szervezést, azt mondta a szemetesek kiviszik a kukákkal együtt a frissennyomtatottat, na de hogy a kártyagyárba lökik át!!!!!!!!!! Még jó hogy nem a Pénzverdét csazték el, még szeméyli sérülés is lett volna ha a sok kétszázast öntik át a kártygyárba!
    Most kezdhetem előröl a szervezést, janit kihagyom.
    bocs kula bá a gyerek kap 20 gombóc fagyit ha visszaszolgáltatja azt a szar papírpénzt, cím a Hírcsárda csaposánál.

  3. Örülök, hogy észrevették a Kormány közérzetjavító csomagjának első pár darabját. Ja hogy kicsi a csomag, kis ország kis csomag.
    Többek között ezért ment haza mindenféle tárgyaló küldöttség, mert szíjj ártó – idő előtt – már a folyosón nem tudta tartani a… és kiszivárogtatta, na gondolhatják Manci néni a takarina hogy odavolt! Na, ő is kapott egy Gazdálkodj Okosan-t szíjj ártó meg egy csomag prostamol unot hátha csak az a baja…

  4. én meg már kezdtem gyanakodni, hogy a vaterán valami hamisított játékot akarnak originál védőgázas csomagolásban rám sózni háromszázhetvenkilencezerért
    (régen az eredetiben leplombált, lepecsételt, földhivatalhoz érkeztetett, de kitöltetlen tulajdoni lapok voltak)

  5. Országosan elfogytak a “Gazdálkodj okosan” játékok, a Hírcsárda híre miatt.
    Gondoltam, egye-fene a játékszellemet, mégis veszek ebből a dobozolt pénzből ,
    de nincs egy darab se.
    De!
    Biztattak, hogy jövő héten lesz, ugyanilyen, euroval bélelve , én előjegyeztettem belőle.
    Köll még valakinek?

  6. A kis mafla, még nem tudja, hogy a fagyinyalás jobb dolog mint sok minden. Na előveszem a sufniból a saját megőrzött Gazdálkodj-amat és mint családi ereklyét átadom a kölöknek, aztán már karácsonyig egy szót se!