Készül a díj átvételére

Schmitt Pál saját hatáskörében tünteti ki Hajdú Pétert, hogy többé ne kelljen szemlesütve parkolnia a mozgássérülteknek fenntartott helyeken. A cím teljes jogú elnyeréséhez azonban el kell törnie mindkét lábát és legalább az egyik kezét.

A hivatalosan a „Járókerettel és Parkolókártyával ékesített Nemzet Nyomorékja” cím birtokában végre bárhol szabadon parkolhat a közismert tévés, illetve bárhova leragaszthat egy mozgássérült jelet, és arra ráparkolhat. „Szomorruan szemlélyük, ami Halydú Péterrel évekóta történik. Az Ember – mert nyugoddtan nevezhetjük így – aki Orbán Viktor miniszterelnököt a választási győzelme élyszakályán élőben merte kapcsolni, nem érdemel illyen bánásmódot a médiáktól. Ezért Schmitt Pál kösztárzsazsági elnök személyes közbenjárására Hajdú Péternek adományozza a Nemzet Nyomorékja címet, amivel ezután szabadon párkolhat bárhol, és bárkin és bárkán.” – fogalmazott Schmitt Pál sajtó- és nyelvészeti osztálya.

A cím, a megtiszteltetésen és praktikus hozadékán kívül azonban feladatot is ró viselőjére, mivel a kitüntetést csak az alábbi testhiba konfigurációk esetében tarthatja meg:

  • Legalább két szilánkosra törött láb, és véraláfutások a térden, amik nagyon fájnak
  • Teljes vagy részleges fejleválás
  • Meglévő gerinc esetén gerinccsavarodás

Úgy tudjuk, hogy a Frizbi sztárjának a címet a Sándor palota VIP parkolójában adják át ünnepélyes járókeretek között.

8 KOMMENT

  1. Lélekmelengető hír!
    Olyan ez mint a mesében, a bölcs király törődik az alattvalóival.
    Mi tagadás, nekem is jól jönne egy elővárosi bérlet, ingyen!!

  2. a zigasság mindig győzedelmeskedik!
    sajnálom hogy ennek a szarfaszú gennyedéknek ennyit kellet küzdeni azért a címért, mely már születése pillanatában is megillette volna.
    shit paca tényleg a zemberek zembere! nyomorék for prezident!

  3. “sajnálom hogy ennek a szarfaszú gennyedéknek ennyit kellet küzdeni azért a címért, mely már születése pillanatában is megillette volna.”

    Szabadjon megjegyeznem: lol.